Планується реформування комунальної галузі

Планується реформування комунальної галузі

24 листопада у залі засідань адміністративного будинку відбулося засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

Участь у ньому взяли сільські голови, керівники агроформувань і представники різних служб Новосанжарщини, а також голова районної ради Геннадій Супрун, його заступник Сергій Бодак і в. о. голови райдержадміністрації Роман Павліченко.

Спочатку присутні розглянули питання, що стосувалися реформування комунальної галузі району. З цього приводу змістовну доповідь підготував Зачепилівський сільський голова Михайло Заріцький. Він запропонував колегам організувати робочу групу зі створення консорціуму комунальних підприємств Новосанжарщини. За словами Михайла Андрійовича, ця асоціація могла б координувати роботу комунальних підприємств та об’єднати у собі їх спільний потенціал матеріальних баз і можливостей. На його думку, консорціум міг би займатися не лише питаннями водопостачання населених пунктів та вивезенням твердих побутових відході, а й ремонтами доріг, будівництвом та виготовленням власної продукції, як от шлакоблоків.

Варто зазначити, що пропозицію колеги критично зустріли кунцівський і старосанжарський сільські голови Анатолій Підтоптаний та Анатолій Троян. Однак більшість присутніх схвалили ініціативу зі створення згадуваного консорціуму, проголосувавши за утворення відповідної робочої групи.

Крім того, Михайло Заріцький висловив ряд критичних зауважень щодо роботи управління з експлуатації газового господарства району. Стосувалися вони проведення повірок газових лічильників.

На завершення, голова районної ради Геннадій Супрун обговорив з сільськими головами пропозиції щодо відзначення у 2014‑му році Дня місцевого самоврядування та ознайомив їх з рішенням 23-ої сесії обласної ради, у якому йдеться про матеріальну допомогу членам сімей воїнів, які беруть участь в антитерористичній операції.


Автор: Антон ЄФІМЕНКО
5 грудня 2014, 12:03 | Нові Cанжари | Суспільство

1. Метр / 6 грудня 2014, 18:26 Цитувати
Не зрозуміло, а що влада районна робила, один Заріцкий хвилюється за долю району, А ці дармоїди, тільки штани просижують.Рота не відкрили.От поставили керівників, такого ще в Санжарах не було

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.