Більшість бійців з нашого району одягнуті й узуті

Більшість бійців з нашого району одягнуті й узуті

У координаційному центрі районного штабу допомоги військовим, які перебувають у зоні АТО, нам повідомили, що кошти на рахунок фонду «Захисти Вітчизну» продовжують надходити.

Із 15 по 26 листопада поступило 42 тисячі 678 гривень. Від сільськогосподарських виробників — 42 тисячі 421 гривня та від громадян — 257.

За цей же період використано 150 тисяч 425 гривень. Перераховано за монокль 3900 гривень, 23400 — за 60 військових бушлатів; 950 — за бензопилу; 8790 — за 9 радіостанцій та 31900 — за приціл. На одяг та взуття витрачено 55 тисяч 50 гривень. Також придбано 50 пар бурок із калошами за 5600 гривень, 60 комплектів теплої білизни за 8655 та 60 комбінезонів за 12000. На канцтовари для райвійськкомату перераховано 180 гривень.

Окрім цього, Кобеляцьке районне споживче товариство передало для бійців 50 комбінезонів на суму 10000 гривень.
Таким чином, за ввесь час існування районного штабу допомоги військовим у зоні АТО вдалося одягти та взути 175 військовослужбовців нашого району, що складає більше половини від загальної кількості призваних та мобілізованих до лав Збройних Сил України.

За словами членів районного штабу, одяг та взуття вони й надалі будуть купувати і видавати бійцям. Шість радіостанцій, оптику, монокль та бензопилу волонтери вже передали бійцям на передову.

Засновники благодійного фонду та члени районного штабу з надання допомоги нашим військовослужбовцям висловлюють особливу подяку сільськогосподарським виробникам: Бутенківської сільської ради (СФГ «Урожай», СФГ «Відродження», СФГ «Зеніт», СФГ «Бережнівське-Агро», СФГ «Леся», СФГ «Дарія-С», ФГ «Колосок»), господарства якої разом перерахували 81973 гривні; Григоро-Бригадирівської сільської ради (СФГ «Шанс», СФГ «Кристал», СФГ «Ліс», СФГ «Родничок») — 107937 гривень; Комендантівської сільської ради (ФГ «Віват-2011», ФГ «Кристал», ФГ «Олеко», ФГ «Ліс», ФГ «Росток») — 75435 гривень; Озерянської сільської ради (СФГ «Шанс», СФГ «Кристал», СФГ «Ліс») — 25472,5 гривень; Червоноквітівської сільської ради (ФГ «Червоні Квіти», ФГ «Громада», ТОВ «Громада-Агро» та ФОП Дейнека) — 29365 гривень; Чорбівської сільської ради (СФГ «Червоні Квіти», ФОП Бондаренко І.В. та сім одноосібних землекористувачі) — 7809 гривень; Шенгурівської сільської ради (ПСП «Церера», СФГ «Емануїл») — 47310 гривень; Василівської сільської ради (ФГ «Сильне братство») — 750 гривень; Вільховатської сільської ради (ПП Воронкін І.М. — 3 350 гривень та ФГ Касяненко С.В. передало 2 автомобілі); Дрижиногреблянської сільської ради (ФГ «Віталій» та ФГ «Дрижиногреблянське») — 4722 гривні; Дашківської сільської ради (ФГ «Злагода» — 1869 гривень та ФГ «Анга» і ФГ «Покіс+» самостійно надали допомогу бійцеві на суму 5000 гривень); Жуківської сільської ради (ФГ «Громада» та ФГ «Кобеляцький отаман») — 22000 гривень; Іванівської сільської ради (СФГ «Лугове» та Бондаренко І.В.) — 6500 гривень; Красненської сільської ради (ФОП Івашко Ю.Г) — 800 гривень; Кунівської сільської ради (ФГ «Громада») — 11565 гривень; Лучківської сільської ради (СФГ «Купайло» та Вовк В.І.) — 5100 гривень; Орлицької сільської ради (ФГ «Орлеан» та СФГ «Дніпро») — 2102 гривні; Підгорянської сільської ради (ФГ «Громада») — 4923 гривні; Світлогірської сільської ради (СФГ «Шанс», ТОВ «Громада-Агро» та СФГ «Велес») — 31947 гривень; Сухинівської сільської ради (СФГ «Пісочне») — 9450 гривень.

На жаль, сільгоспвиробники Білицької, Бродщинської, Золотарівської, Канавської, Кіровської, Марківської, Радянської сільських рад коштів на рахунок благодійного фонду не перераховували.

«Сільські традиції» з Біликів, СК «Радянський» та аграрії із Золотарівської сільської ради повідомляли, що самостійно надавали допомогу нашим бійцям. Також ТОВ АФ «Добробут», про що повідомлялося раніше, передало для бійців 186 пар зимового взуття.


Автор: «ЕХО з регіону»
5 грудня 2014, 15:43 | Кобеляки | Суспільство



1. льоша / 6 грудня 2014, 19:10 Цитувати
На жаль...Дядьки земельки хапнули,а на пиво бійцям-зажали.
2. Бусел / 7 грудня 2014, 23:23 Цитувати
Герой Украины и народная артистка страны Нина Матвиенко прокляла Майдан и его лидеров
Не все в Киеве так единодушно поддерживают смену власти на Украине и то, что произошло после нее. Народная артистка страны и Герой Украины Нина Матвиенко публично прокляла Майдан и его лидеров, назвав их интересы шкурными.



На решительный шаг решилась народная артистка Украины, имеющая звание Героя этой страны, певица Нина Матвиенко. Украинский телеканал СК1, работающий в интернете, обнародовал видеозапись с выступлением Матвиенко, в котором она без обиняков обвинила Майдан и его лидеров в том, что они узурпировали власть в стране, исходя из своих корыстных интересов. Примечательно, что в речи Матвиенко говорится о неких трех лицах из элиты, но их имена она не называет.

В своем выступлении народная артистка позволила себе много эмоциональных выражений, назвав людей, которые вывели своих сторонников на Майдан "кровавой элитой", и заявив, что проклинает их перед богом за те страдания, которые выпали по их вине на долю детей Украины. Войну на востоке страны Матвиенко определила как клановую и считает необходимым прекратить кровопролитие.

Стоит иметь в виду, что сама Матвиенко сначала с энтузиазмом воспринимала события на Майдане и была противницей президента Януковича. Но дальнейшие события изменили ее взгляд на события. Сейчас она работает в национальном университете культуры и искусств. Останется ли она на этой работе после своего выступления на ТВ, выяснится уже скоро
3. Богдан / 9 грудня 2014, 07:24 Цитувати
Подивися, що ж Бусел перекрутив? Матвієнко усе правильно розуміє тільки прямо ж не говорить хто винен а сподівається що народ щось зрозуміє та йому народу прямо скажи і він не зрозуміє. А ще вона там на ОТЦЯ сподівається тобто бога а мабуть і не знає що наш бог то Царь Іудейський. А жінка ж вона наче й розумна.
4. Читач / 9 грудня 2014, 07:56 Цитувати
БАч вже починають розуміти скоро прорве. От тільки треба записувати усіх наших дєятелей (не одержимих патріо) а депутатів фермерів і усіх хто начебто не зовсім без мозгів але активно науськував де білів іти воювати за владу обраних і їх інтереси

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.