За кошти держсубвенції капітально відремонтовано одну вулицю Кобеляк

Протягом 2014 року на ремонт та утримання вулиць і доріг міста з міського бюджету витрачено 562 тисячі гривень, у тому числі 234 тисячі цільової субвенції з державного міському бюджету.

Секретар міської ради Сергій Галушко повідомив, що за кошти державної субвенції у сумі 115,7 тисячі гривень капітально відремонтовано 93 погонні метри вулиці Стародніпропетровської:

— Також за державні кошти проведено поточний ремонт вулиць Полтавської (43,8 тисячі гривень) та Московської (41,2 тисячі гривень). Ще 33,3 тисячі гривень витрачено на утримання доріг: закупівлю нових дорожніх знаків, заготівлю солі та піску для приготування протиожеледної суміші, профілювання ґрунтових доріг автогрейдером.

Зі слів посадовця, за власні кошти міста було капітально відремонтовано ділянку тротуару по вулиці Шевченка (98,3 тисячі гривень) та частину тротуару по вулиці Касьяна (61 тисяча гривень), проведено поточний (ямковий) ремонт дороги частково по вулицях Шевченка, Московській, Гоголя, Радянській, Жовтневій, 1 Травня, Пушкіна, Щорса (103,1 тисячі гривень). Протягом року виділено 65,5 тисячі гривень комунальному підприємству «Міська сервісна служба» на експлуатаційне утримання доріг у Кобеляках.

Протягом цього року ремонт міських доріг виконувало місцеве спеціалізоване підприємство ТОВ «Кобеляцький будсервіс».

Крім того Сергій Станіславович розповів, що через об’єктивні причини не вдалося виконати запланований обсяг робіт із капітального ремонту дороги по вулиці Стародніпропетровській:

— Із передбачених на цей об’єкт 386 тисяч гривень використано лише суму авансового платежу — 115,7. Причиною цьому стала невідповідність проектно-кошторисної документації фактичним обсягам робіт, які необхідно було виконати. Відтак, найближчим часом міська рада замовить внесення відповідних змін до проекту, аби мати змогу доробити ремонт згаданої вулиці у 2015 році.


Автор: «ЕХО з регіону»
17 грудня 2014, 09:14 | Кобеляки | Фінанси

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.