П’ятьом кобеляцьким учасникам бойових дій у зоні АТО надано земельні ділянки

Першим кобеляцьким солдатам надано дозвіл на безоплатну приватизацію земельних ділянок у місті.

Виконавчий комітет Кобеляцької міської ради своїм рішенням від 4 грудня цього року надав дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення чотирьох земельних ділянок по 0,08 гектара (8 соток) для житлового будівництва по вулиці Котляревського, що в мікрорайоні Гатище. Ще одному кобеляцькому військовослужбовцю надано дозвіл на розробку документів на земельну ділянку 0,10 гектара по вулиці Заворскло. До речі, це було прохання самого воїна-захисника.

За словами міського голови Олександра Ісипа, дефіциту землі в Кобеляках немає. Усі бажаючі жителі міста можуть приватизувати земельні ділянки, якщо таким правом вони не скористалися раніше. Але нашим учасникам АТО передбачаються преференції: вони першочергово та безоплатно отримають у власність земельні ділянки і в тому місці, де забажають.

Нагадаємо, що на останній сесії Кобеляцької міської ради, яка відбулася в середині листопада, було затверджено Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців міста Кобеляки на 2014–2015 роки. Програмними заходами передбачено надання позачергово учасникам АТО та членам сімей загиблих учасників АТО земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва.


Автор: «ЕХО з регіону»
23 грудня 2014, 09:09 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.