«Демократія» по-новосанжарськи

«Демократія» по-новосанжарськи

16 грудня 2014 року відбулася чергова сесія Новосанжарської районної ради. Одним із питань порядку денного було продовження дії контракту з головним лікарем Новосанжарської ЦРЛ Ольгою Гирею.

Якраз для вирішення цього питання і зібралася велика кількість депутатів. Бо після голосування «по Гирі» частина депутатів просто покинули сесію.

Один з виступаючих сказав, що люди на Майдані гинули за верховенство права. Хочу доповнити ці слова. Іще люди гинули за європейський вибір, за демократію, за справедливість, за те, що можна буде вільно висловлювати свою думку, а не так, як було при Януковичі та його банді (я думаю фразу «Банду геть!» всі пам’ятають). А хіба нам дозволили висловити свою думку? Хіба це демократія? Голосування за надання мені слова якраз і було перевіркою на демократію у нас в районі. І депутати з тріском цю перевірку провалили. Не за це помирали люди на Майдані і помирають зараз солдати на Сході нашої країни.

Потім було голосування за продовження дії контракту з Ольгою Гирею. Такій одностайності позаздрили б навіть депутати Державної думи Росії, у якій навіть знайшлася людина, яка не підтримала анексію Криму.

Хочу нагадати депутатам, що будь-яке питання має свої плюси і мінуси. Ідеальних людей не буває. Усі люди роблять помилки. І на ці помилки потрібно вказувати. Тим більше у питаннях, які стосуються здоров’я людей. Виступаючі депутати ж вказували лише на плюси в роботі нинішнього головного лікаря, це:

— VIP-палати за кошти спонсорів;

— підключення флюорографа за спонсорські кошти;

— пластикові вікна (за кошти Кіотського протоколу);

— квіти біля лікарні (знову ж таки за кошти спонсорів).

Це все добре. Хочу від імені всієї громади сказати спасибі спонсорам. Але хіба це основний обов’язок головного лікаря? Нагадаю, що її основним обов’язком є забезпечення медичного обслуговування в ЦРЛ і у всьому районі (як головного лікаря Новосанжарського району). І якраз у цьому напрямі в лікарні великі проблеми.

Я розумів, що рішення з цього питання вже прийняте, але все ж таки хотів виступити і вказати саме на помилки Ольги Гирі, бо іншої можливості вказати на них у нас не було. Ольгу Василівну неодноразово запрошували на зібрання громади, але вона ігнорувала ці запрошення, мотивуючи тим, що вона «звітується перед районною радою».

До речі, про звіт. Ми його так і не почули на сесії районної ради. Хоча було б логічним заслухати її звіт перед продовженням дії контракту. І все ж таки надати можливість людям задати Ользі Гирі питання, які турбують громаду. З’являється логічне питання: чого боїться пані Гиря?

Наостанок хочу нагадати, що шанс повернути все в демократичне русло у депутатів є. Просто запросіть на наступну сесію з підсумків роботи за 2014 рік Ольгу Гирю зі звітом за попередній період роботи. Запросіть на це зібрання й громаду, представників трудового колективу лікарні. Дайте можливість людям задати питання головному лікарю ЦРЛ стосовно проблем, які нас турбують. Я думаю, це б було правильно.


Автор: З повагою, Володимир Вісич, член товариства «Просвіта», активіст
29 грудня 2014, 10:07 | Нові Cанжари | Суспільство



1. Законослухняний / 2 січня 2015, 12:36 Цитувати
Ура! Наші перемогли!
2. Читач / 2 січня 2015, 16:45 Цитувати
31.ЧитачХ
«Виходить, не знаємо, але від Ваших хамсько-недолугих роз’яснень і повчань знань не додається напевно ні в кого.»


Шкода що не додається. Я ж про глобальний кабалістичний лохотрон а не про Новий рік, як традицію. Колись і я цього не знав, але ж хіба це правильно, коли людина нічоо не хоче знати крім того до чого звикла? Вірніше, до чого її привчили.
3. Лі Бо / 2 січня 2015, 18:33 Цитувати
Слухай Читач та закінчуй із цією параноєю про каббалістику.БІЛЬШІСТЬ жителів планети Земля Новий рік відзначають не 1 січня. І нічого живуть собі і не переймаються ні масонами, ні змовами.Ну дізнався ти читачу про кабалістичний лохотрон від якось іншого лохотронщщика. і, що тобі легше стало?
4. ЧитачХ / 2 січня 2015, 19:59 Цитувати
33.Читач
«Я ж про глобальний кабалістичний лохотрон»

Маразм.
До добра для людей потрібно привчатись в Новому Році, хоч по-трішки, а не нести ахінею.
Звичайно, "тролячі" гроші треба відпрацьовувати, але ж при цьому й людиною можна бути.
5. колхозник / 2 січня 2015, 20:06 Цитувати

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
6. колхозник / 2 січня 2015, 20:07 Цитувати

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
7. Чудо Юдо / 2 січня 2015, 22:46 Цитувати
34.Лі Бо
«.БІЛЬШІСТЬ жителів планети Земля Новий рік відзначають не 1 січня.»

Це ви небось про жовтошкірих вузькооких та про темношкірих предків циган.
Так точно, другі взагалі святкують кілька разів на рік це свято. Залежно від регіону.

Якщо так подумати, то по барабану коли Новий рік зустрічати потрібно. Дана дата була придумана для початку відліку року. У слов’ян, до речі, рік відлічався від березня. Хочете? Будь-ласка. Можете у будь-який день починати. Не має великого значення. А як на мене то нехай 1 січня. Зручно. Не цим мене винищують, деякими іншими речами, як на то пішло.
8. Читач / 3 січня 2015, 02:56 Цитувати
38.Чудо Юдо
«Якщо так подумати, то по барабану коли Новий рік зустрічати потрібно. Дана дата була придумана для початку відліку року. .... Не цим мене винищують, деякими іншими речами, як на то пішло.

Додати коме»

Слава богу, хоч одии нормальний. А тепер питання: ким придумана? Писаки опоненти взагалі не доганяють про що йдеться. Початок року згідно здорового глузду повинен бути від народження Христа а не від обрізання. Іще питання: рождество - зрозуміло, а що таке різдво???
Ну а щодо винищення то ясно, що не цим у прямому смислі. Але це ж просто один приклад втирання в народні традиції чужинських символів.
9. гостя / 3 січня 2015, 09:12 Цитувати
Ну й закрутили. Громадський активіст Вісич і не думав, коли писав свою статтю, куди воно поверне.Гордись Вісич, бачиш яка у тебе глибока тема.
10. ЧитачХ / 3 січня 2015, 10:39 Цитувати
39.Читач
«Писаки опоненти взагалі не доганяють про що йдеться. »

Як же нам "доганяти", коли в більшості з нас у серці не зло, як у Вас, а є немало й добра.
А щодо закручення - це типова манера маразматиків: змінити тему і нав’язати свою думку чи хоча б висвітлити свій "бред", який вони самі собі вважають за істину.
Так що Вісич тут може і ні до чого.
Питання: скільки за "троління" платять? Чи може це зло з глибини душі спливає?
11. Читач / 3 січня 2015, 14:22 Цитувати
27.ЧитачХ
«Зайшов тільки що на сайт цьго Олеся Бузини, він до речі земляк наш - з Пирятина. Там проросійські дописувачі аж з шкури вилазять, щоб оббілити росіян і очорнити нас, українців.»


Оце хто перший почав не про Высича???
12. Читач / 3 січня 2015, 14:28 Цитувати
41.ЧитачХ
«Як же нам "доганяти", коли в більшості з нас у серці не зло, як у Вас, а є немало й добра.»

Та зло ж у країні робиться. Йде братовбивча війна а хтось сміється та бабло рахує. Тому й "нейметься", а не хтось платить, як тобі здається. А відбувається все виключно через не бажання українців розуміти "поточний момент". Якби розумні були нас би не розвели по накатаному сценарію. Подивишся що ти через пару років казатимеш.
13. гостя / 3 січня 2015, 15:35 Цитувати
Ой, а давайте про статтю. Цікаво звідки карикатура, Вісич малював, чи редакція ЕХО підібрала?
14. кобелячанин / 3 січня 2015, 15:37 Цитувати
а вісич малювати вміє?
15. Лі Бо / 3 січня 2015, 15:41 Цитувати
Читачу і знову запитання до Вас. От Ви знаєте якісь потаємні задуми і сценарії. Ну й що з того? Змінити нічого не можете. а тих, хто лише постійно скиглить .люди не люблять і не слухають, вважаючи лузерами. До речі, китайці ніколи не переймалися і не переймаються причинами. Бо знають,що це безперспективно, особливо в такій псевдонауці. як "теорія змов". Китайці спокійно створюють додану вартість і стають другою наддержавою світу.
16. Читач / 3 січня 2015, 16:02 Цитувати
[[ЦИТАТА|46|Лі Бо|Змінити нічого не можете. а тих, хто лише постійно скиглить .люди не люблять і не слухають, вважаючи лузерами. До речі, китайці ніколи не переймалися і не переймаються причинами. Бо знають,що це безперспективно, особливо в такій псевдонауці. як "теорія змов". Китайці спокійно створюють додану вартість і стають другою наддержавою світу."
Ну звісно, одмн в полі не воїн. Тому і хочу шоб гуртом розібралися. А щодо китайців то неправда що вони не переймаються причнами. Китайці усе добре розуміють. Тому і свторюють те що створюють і з Росією дружать тому що розуміють до чого їх доведе ротшільдовський МВФ.
17. гостя / 3 січня 2015, 16:03 Цитувати
45.кобелячанин
«а вісич малювати вміє?»

Та у нього такі регалії що повинен уміти все - член товариства «Просвіта», активіст. Бачили б ви це репало!
18. сидір / 3 січня 2015, 18:55 Цитувати
Слава Україні!!!
19. Читач / 3 січня 2015, 20:23 Цитувати
49.сидір
«Слава Україні!!!»

Нате й мої пять...
20. Кобеляки / 4 січня 2015, 08:53 Цитувати
49.сидір
«Слава Україні!!!»

А що там таке протиправне Ви пишете в іншому обговоренні, що Ваші коментарі весь час видаляють?
Слава Україні!
21. Читач / 4 січня 2015, 14:57 Цитувати
51.Кобеляки
«Ваші коментарі весь час видаляють?
Слава Україні!»

Свобода слова!!!!
22. Гість / 11 березня 2015, 19:03 Цитувати
5.колхозник
«Врачи ЦРЛ ВИ КЛАССНИ!!!Вилічіть Вісича и особинно Оксанку Пазюк.Вони нам ще нужни.З кого ми будимо приколюватись и кого считати козлами отпущения»


І де ж такі де..ли беруться? Ти хоч статтю читало?

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.