Райрадою керуватимуть люди із Іванівки

Райрадою керуватимуть люди із Іванівки

У середу відбулася перша сесія Кобеляцької районної ради сьомого скликання. На ній депутати обрали нове керівництво райради.

Відкрила сесійне засідання голова районної виборчої комісії Таміла Соніна. Вона оголосила результати виборів до Кобеляцької районної ради. Згідно із ними до представницького органу місцевого самоврядування обрано 34 депутата. По п’ять із них представляють політичні партії «Батьківщина», «Солідарність», Рідне місто», по чотири – «Партію простих людей Сергія Капліна» та «Наш край», по три – «Аграрну партію», Радикальну партію Олега Ляшка та Українську Республіканську партію, два – Партію ветеранів Афганістану. Сесія тривала 5,5 години. За цей час депутати встигли обрати  керівництво нової районної ради. Голову райради обирали в два тури. Згідно з пропозиціями, які надали депутати, на цю посаду претендували Ганна Кондратьєва від «Солідарності», Володимир Жуков від «Батьківщини» та Володимир Кішінський від «Аграрної партії». Після голосування лічильна комісія встановила, що за Кішінського проголосували 17 депутатів, за Жукова -12, за Кондратьєву -5. Відповідно, у другому турі взяли участь лише двоє претендентів. Врешті-решт, після таємного голосування стало відомо, що Володимир Кішінський набрав 22 голоси, Володимир Жуков – 12.

Після того, як Володимира Кішінського голосили новим головою Кобеляцької районної ради, він запропонував на посаду свого заступника Оксану Гордійко, котра в районній раді представляє політичну партію «Наш край». Її й обрали.

Отже, Кобеляцькою районною радою керуватимуть Володимир Кішінський та Оксана Гордійко. Цікаво, що обидва керівники є жителями села Іванівка. До цього Володимир Кішінський був директором місцевої школи, а Оксана Гордійко приватним підприємцем та інструктором по спорту сільської ради.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО
18 листопада 2015, 15:52 | Кобеляки | Політика



1. подорожній / 18 листопада 2015, 19:00 Цитувати
Бугай з міської ради вже заставив Тамілу згадати ті часи , коли вона йому вареники варила.Вже Таміла за ним на низько зігнутих бігала.На віть важко ззагнути, що курячий батько з бугаєм можуть обєднатись попри всі суперечки. Але в передчутті наживи та збереження накраденого все може бути. Слава кобелячанам, які голосують за бугая з Жуків, який окрім бажання нажатись на владі юільше нічого не бачить.Велике майьутнє жде наше місто з такою владою.
2. сашко фрукт / 19 листопада 2015, 10:00 Цитувати
Так шо?Дадуть антобус чи ни?Людям же в город нада издити?
3. Веселий / 19 листопада 2015, 17:49 Цитувати
Як же тепер сесія відбуватиметься без лузерів - сімейства шкарбанів???? Якщо Толя ми тебе побачимо на суботниках, а не на бігборді на готелі і без кислої морди, то може ще раз посидиш в кріслі
4. прихильник / 19 листопада 2015, 20:30 Цитувати
16.Веселий
«Як же тепер сесія відбуватиметься без лузерів - сімейства шкарбанів???? Якщо Толя ми тебе побачимо на суботниках, а не на бігборді на готелі і без кислої морди, то може ще раз посидиш в кріслі»

Толя треться в облраді в якості консультанта, а Вітка тепер буде мочити коні в міській

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.