Титул «Міс Фотогенічність» отримала Олександра Лукачова

Титул «Міс Фотогенічність» отримала Олександра Лукачова

19 грудня у Кобеляках пройшов шоу-конкурс «Надворсклянська україночка — 2015».
Спочатку свої заявки на участь у святі краси подали десять дівчат. Доки тривала підготовка до конкурсу, їх залишилося сім. Та яких! Кожна з них упевнено довела, що гідна боротись за титул «Надворсклянська україночка — 2015».

Захід проходив у районному Центрі культури і мистецтва. Відповідальними за його організацію і проведення були працівники установи. І, хочеться відмітити, що попрацювали вони на славу.

На щорічний конкурс краси в Кобеляках чекають із нетерпінням. Тому глядачів було значно більше, ніж міг умістити зал.

Ведучі Дмитро Бобрищев, Анна Сягань та Олег Шабалтій запросили на сцену учасниць і розповіли про кожну із них:

— Владислава Гончарова — упевнена в собі, цілеспрямована, захоплюється хореографією і вокалом.
— Анастасія Євсікова — оптимістична, весела та комунікабельна, любить малювати і співати.

— Марина Скляр — організована, зібрана, весела, танцює, у вільний час вишиває.

— Аделаїда Петруніна — любить слухати музику, найбільше в житті цінує дружбу.

— Анжеліка Овчієва — пише вірші, малює, мріє об’їхати увесь світ.

— Тетяна Нечта — скромна, доброзичлива, готова завжди прийти на допомогу, малює та пробує свої сили в дизайні одягу.

— Олександра Лукачова — цілеспрямована, наполеглива, вивчає англійську, захоплюється танцями.

Перший етап конкурсу — презентація. Кожна з конкурсанток на високому рівні представила себе. Дівчата у віршованій формі розповіли про свої захоплення й уподобання, а Владислава Гончарова і Олександра Лукачова ще й заспівали.

У «Творчому» етапі учасниці розкривали свої таланти. Владислава Гончарова довела всім, що не дарма займається вокалом. Марина Скляр показала свої хореографічні вміння, закружлявши з партнером у вальсі. Анастасія Євсікова у віршованій формі розповіла про свою любов до мами. Уміння гри на бандурі продемонструвала Аделаїда Петруніна. Справжньою екзотикою можна назвати виступ Тетяни Нечти, котра виконала східний танець. Цікавим та оригінальним був танцювальний номер Олександри Лукачової. Глядачі немов перенеслись на карнавал у Ріо-де-Жанейро. Анжеліка Овчієва присвятила вірш воїнам-захисникам.

Третій етап називався «Питання-відповідь», який складався з трьох відділів. У ньому конкурсантки проявили свої розумові здібності, ерудицію та вміння висловити власну думку.
У четвертому етапі дівчата запросили присутніх «на море» і продемонстрували свою привабливість у купальних костюмах.

Останній етап — «Сучасна українка». У ньому учасниці показали, як повинна виглядати сучасна українська дівчина.

Після виступів конкурсанток журі оголосило свій вердикт.

Отож, титул «Міс Артистичність» завоювала Анастасія Євсікова, «Міс Чарівність» — Аделаїда Петруніна, «Міс Грація» — Марина Скляр, «Міс Оригінальність» — Анжеліка Овчієва. «Другою віце-Міс Надворсклянська україночка — 2015» стала Тетяна Нечта. Титул «Першої віце-Міс Надворсклянська україночка — 2015» виборола Олександра Лукачова. До речі, вона стала щасливою власницею одразу трьох нагород. Оскільки їй присвоїли титул «Міс глядацьких симпатій» та «Міс Фотогенічність». Переможницею шоу-конкурсу «Надворсклянська україночка — 2015» обрано Владиславу Гончарову.

Журі й ведучі привітали учасниць та вручили їм подарунки і квіти.








Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»



1. Спостережливий / 27 грудня 2015, 12:59 Цитувати
Хух, як важко із людьми. Передивися відео Спеціально рахував скільки разів окремо в кадрі зявляться Гончарова і Лукачова. Вийшло порівну. На третьому місці Нечта. Потім засік скільки секунд транслювали відео із виступами учасниць. Вийшло, що найдовше - три хвилини транслювали виступ Лукачової, потім - Нечти, потім - Гончарової. так що тут перекос в бік Лукачової таки є. Але відверто кажучи і виступ її був цікавішим. Тут коза, і Федоровський. Так що якоїсь упередженості чи необєктивності, я особисто так і не побачив.
І скажіть в кінці кінців, ким доводиться Лукачова Діденку. Вона його мама, донька, тітка чи сестра?
2. гість999 / 27 грудня 2015, 19:27 Цитувати
Я б козі дав перший приз,їй-богу!Ну вибрали номінанток...Коли йдеш просто по Кобеляках,ну красуня на красуні,просто дух перехоплює,а на сцені...як би сказати,ну "не очєнь".Хто їх відбирав для конкурсу?Без обид,звичайно.
3. Спостережливий / 27 грудня 2015, 20:36 Цитувати
4.гість999
«.Хто їх відбирав для конкурсу?Без обид,звичайно»
4. Писар / 27 грудня 2015, 21:23 Цитувати
А по-моєму у Когось нема ні такту, ні совісті,ні культури! Мишку Федоровського, класного пацана на одному рівні з козою! Мені здається це занад-то.Хтось перевершив сам себе.Цей чолов’яга. ОДИН з району попав на Х-фактор ,а ви ото його так з козою. Він би і без кози станцював афігєнно.
А ну ка сам вийди і попробуй ,як воно .Бо базарить дуже легко. І побачим хто є хто.
А взагалі оцінювався по-моєму талант учасниці. А ми бачили тільки талант Міші, а у Лукачової тільки сало до колін звисало, трусила ним,як хвойда.
Я не заперечую, може в когось українська вдача і дуже любить сало. Але це інша справа! Це ж конкурс краси, а не ярмарка.
А доречі у Гончарової є талант, і вона це сама довела.Сама вийшла на творчий номер, заспівала без всяких фонограм, а не як всякі Лукачові. Тільки дурачок міг це не замітить.
Я згодин з вами тільки одним. Може в Кобеляках є дівчата і красивіші, але ж вийти на сцену може не кожен. Я от наприклад боюся сцени.
А вони не побоялися і довели свій талант , кожна по-своєму.
Мені наприклад сподобалися 2 учасниці:Нечта і Гончарова.
Хоча Анжеліка теж класно розповідала вірш.
І доречі про Нечту дуже скромно згадали в статті, вона заслуговує на багато більше. Я б їй присудив 2 місце(Перша Віце Міс)

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.