Шенгуряни будуть з водою

Шенгуряни будуть з водою

На капітальний ремонт артезіанської свердловини в Шенгурах депутати Полтавської обласної ради виділили 680 тисяч гривень. Усього ремонтні роботи обійдуться в 970 тисяч.

Тривалий період проблемним питанням для жителів села Шенгури було безперебійне водопостачання. Свердловина, яка обслуговувала житловий сектор, експлуатувалась ще з 70‑х років минулого століття і потребувала капітального ремонту. За власні кошти провести її ремонт Шенгурівська сільська рада не мала змоги.

За сприяння райдержадміністрації, проект капремонту артезіанської свердловини включили в обласну програму «Питна вода Полтавщини». 14 липня депутати обласної ради проголосували за виділення коштів для ремонту водогону в Шенгурах. Загальна кошторисна вартість робіт склала 971 300 гривень. Реалізація проекту відбуватиметься на умовах співфінансування: обласний бюджет — 680 300 гривень (70 відсотків), місцевий — 291 тисяча (30 відсотків).

Також обласні депутати надали 250 тисяч для будівництва водонапірної башти в Кобеляцькому психоневрологічному диспансері, який знаходиться в селі Лісне.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
25 липня 2017, 09:10 | Кобеляки | Суспільство

1. светка / 25 липня 2017, 22:35 Цитувати
Прекрасно! Шенгуряни будуть з водою, а кобелячани без води бо кошти не виділив Копелець на ремонт свердловини, за то парк який збудував!!!!

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.