У Сухинівці планують ремонтувати дорогу

У Сухинівці планують ремонтувати дорогу

У Сухинівці ситуація з виконанням місцевого бюджету вже традиційно є благополучною. Сільський голова Ігор Рябека повідомляє, що місцева казна, за підсумками дев’яти місяців, наповнюється більше, аніж на 110 відсотків. Це дає можливість не лише здійснювати заплановані витрати, а й спокійно використовувати кошти, які надійшли в бюджет понад план. Так, у Сухинівці збираються капітально відремонтувати головну сільську дорогу. На це витратять кошти, що надійшли із акцизного збору. Щоправда, і в сухинян виникають проблеми. Ігор Рябека говорить про численні бюрократичні процедури, котрі заважають швидше втілити в життя проект із ремонту дороги. Якщо процес оформлення всіх необхідних документів і надалі затягнеться у часі, то дорогу ремонтуватимуть вже у наступному році. Рябека пояснює:

— У дощ і мороз асфальт класти не будемо. Люди мене і депутатів за це не похвалять.

А ось профінансувати освітлення паркової зони поряд із нещодавно відремонтованим Будинком культури сухинівським депутатам вдалося.


Автор: Ігор Бабаєв
24 жовтня 2018, 09:09 | Кобеляки | Суспільство

1. Slavko / 24 жовтня 2018, 22:34 Цитувати
Стільки грошей перекрав, а як посипались погрози від Копельця і Ко, так зразу й казна переповнилась !! Цікаво, а як там казна на МАЗі з маніпулятором та 73 Га земельки, чи так само переповнені ??? Може і в запой не гріх піти...
2. Slavko / 24 жовтня 2018, 22:43 Цитувати
Нхиле діло ті ремонти ! Минулого року возили щебінь під Новий рік на 100 тисяч, якого ніхто не бачив. Певно, ще треба привезти !??

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.