На Полтавщині викрито нелегальні автогазозаправні комплекси

На Полтавщині викрито нелегальні автогазозаправні комплекси

В ході операції “Акциз-2019” працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Полтавській області за координації прокуратури Полтавської області проведено заходи з протидії нелегальній діяльності на території області автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Полтавській області

За результатами вказаних заходів у різних населених пунктах виявлено 3 автомобільні газозаправні комплекси, які функціонували без дозвільних документів на право реалізації скрапленого газу.

Під час викриття правопорушень описано і вилучено майже 30 тис. літрів скрапленого вуглеводневого газу (пропан), автотранспорт з обладнанням для його перевезення та автозаправні модулі загальною вартістю понад 1,4 млн. грн.

За даними фактами складені протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст.164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).


Автор: «Новини Полтавщини»
17 січня 2019, 18:11 | Полтавщина | Кримінал



1. Slavko / 17 січня 2019, 22:19 Цитувати
Ну це ж треба ! І куди та податкова раніше дивилася ?? І чим займалася ? Їм що, машин не заправляють, чи дорого стало !
2. микола козак / 18 січня 2019, 11:20 Цитувати
1.Slavko
« куди та податкова раніше дивилася ?»

А вони не дивилися , бо ті заправки належать не якомусь селянину , а можливо , що там акціонером є і представники податкової.Відбудуться штрафом до пяти неоподатковуваних мінімумів.
3. Slavko / 18 січня 2019, 22:14 Цитувати
Ну, якщо 164-та КУпАП, то і бочки повинні б позабирати. Але не вірю, не в цій державі, не при цій владі. Не побачимо такого видовища й судів при цьому житті.
4. Slavko / 18 січня 2019, 22:16 Цитувати
Якісь передвиборні шахи, як завжди.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.