Пирятинці приймали легенд українського футболу

Пирятинці приймали легенд українського футболу

27 квітня у Пирятині на стадіоні «Юлівейний» відбулося грандіозне футбольне свято – товариська зустріч між національною збірною України серед ветеранів та ветеранами місцевого футболу ФК «Пирятин - Полтавщина», на підтримку наших військових у зоні проведення операції об’єднаних сил.

На поле стадіону «Ювілейний» вийшли найкращі футболісти Пирятинщини минулих років, проти них – сузір’я легендарних футболістів національної збірної України на чолі з Анатолієм Дем’яненко та Володимиром Лозинським. Серед них Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Юрій Максимов, Едуард Цихмейструк, Віталій Рева, Володимир Єзерський та багато інших зірок.

До велелюдного зібрання звернулися віце-президент Асоціації ветеранів футболу України, незмінний гравець національної збірної України Олег Собуцький, голова Пирятинської районної ради Сергій Пазюк, голова райдержадміністрації Олег Куча та міський голова Олексій Рябоконь.

Оскільки футбольне дійство відбувалося напередодні світлого християнського свята Великодня, зірковим гостям вручили Великодні паски та подарунки.

Дружній матч виявився видовищним і результативним, завершившись із рахунком 1:5 на користь національної збірної України. По закінченню поєдинку, легендарні футболісти залюбки роздавали автографи та фотографувалися з пирятинськими уболівальники.

Організаторами матчу, разом із владними структурами району і міста, виступили Федерація футболу України, Асоціація ветеранів футболу України та провідний виробник хліба і хлібобулочних виробів в Україні ТОВ «Агробиоценоз».








30 квітня 2019, 15:22 | Пирятин | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.