Шановна редакція «ЕХО»! Дорогі колеги і земляки!

Шановна редакція «ЕХО»! Дорогі колеги і земляки!

Наш батько і колега, завідуючий поліклінічним відділенням КНП «Кобеляцька ЦРЛ» Валерій Семенович Коробейник, має погані, а швидше за все, — дуже погані, новини. Він з вересня 2017 року хворіє на меланому. Стадія була ніби не запущена — pT2 aN0 M0 stadium 1 b, clinical group II, BRAF status — negative — і прогноз давали непоганий. Однак 10 травня  у Київському НІР на комп’ютерній томографії з контрастом у нього були виявлені метастази в легені і середостіння, хоча після лімфодиссекції (видалення метастатичних лімфовузлів) у правій пахвовій області 9 серпня і 28 жовтня 2018-го та ж комп’ютерна томографія показувала, що все чисто.

У Київському національному інституті раку нічого конкретно не сказали, але ми знаємо, що прогноз при такому діагнозі перебігу та відсутності реального лікування дуже невеликий: від 5 до 8 місяців. Хворому не радили робити запропоновану хіміотерапію дакарбазіном (ефективність — до 10%). А ще йому сказали, що потрібно, як можна швидше, почати імунотерапію Кейтрудою. Це реально може врятувати життя, як врятувала вона від метастазів у мозок колишнього Президента США Джиммі Картера. Ось тільки питання — як і хто допоможе нам оплатити за неї астрономічну суму?

У будь-якому випадку, ми вдома вже почали шукати і збирати гроші: підключаємо всіх родичів, друзів, знайомих, пресу, фонди — щось, але повинно вийти. Ми будемо дуже вдячними, якщо і ви зможете виділити та передати для Валерія Коробейника посильну для вас суму коштів.

Крім того, нам порадили повторно пошукати клінічні дослідження, але, швидше за все, — за кордоном, можливо, у Німеччині або Бельгії, тому що в Україні зараз немає таких досліджень для хворих з меланомою.

Мудрі люди кажуть: «Скажи про свою проблему вголос, і завжди знайдеться людина, яка допоможе й підтримає». Якщо в когось із вас, випадково, буде інформація, ідеї чи підказки з цього питання — будемо надзвичайно вдячні.

Валерій Семенович сам неодноразово допомагав іншим хворим. І він, і ми знаємо, як це соромно, важко і боляче звертатися за такою допомогою, але безвихідь змусила нас до цього. Вибачте, якщо написали щось нечітко, можливо, некоректно або заплутано: ми всі поки що в стресі, невіданні й шоці від отриманої нещодавно інформації.

З повагою, тільки з добрими побажаннями і з щирою вдячністю за можливу надану допомогу, підказку чи ділову пораду. Телефон Валерія Коробейника: (099)982-96-01, картка Приватбанку 5168 7427 2112 4331.


Автор: Діти, лікарі-колеги Ігор та Олена Коробейники
19 травня 2019, 11:48 | Кобеляки | Благодійність



1. Slavko / 19 травня 2019, 15:11 Цитувати
А не так давно я сам хворів, але в Кобеляцькій ЦРЛ вимагали гроші ! Сам вищезгаданий має до цього відношення і лаборант водив мене на "детальніше пояснення" саме до цього пана. Маю аудіозапис і два звернення – одне до поліції, друге до директора ЦРЛ, останнє – без відповіді. Життя – складна річ : сьогодні вимагаєш, а завтра просиш...
2. orakul / 19 травня 2019, 18:41 Цитувати
1.Slavko
«Життя – складна річ : сьогодні вимагаєш, а завтра просиш...»

Тут ти почті Сковорода, а то й цілий Спіноза
3. Tess / 19 травня 2019, 19:07 Цитувати
Да я недавно проходил медкомиссию то в пяти кабинетах говорили дай денег.Непонятно за что.
4. Borch / 19 травня 2019, 19:19 Цитувати
3.Tess
«Да я недавно проходил медкомиссию то в пяти кабинетах говорили дай денег.Непонятно за что.»

Также недавно проходил медкомиссию, но никто ничего не требовал. Непонятно почему у вас требовали...
5. микола козак / 19 травня 2019, 21:40 Цитувати
1.Slavko
«. Маю аудіозапис і два звернення – одне до поліції, друге до директора ЦРЛ, останнє – без відповіді. Життя – складна річ : сьогодні вимагаєш, а завтра пр»

Перш за все необхідно бути людиною , особливо коли людині є загроза життю .Про те , що в тебе вимагали гроші , то це не вина Коробейника , це вина всих нас , це ми мовчимо коли порушуються наші Конституційні права.От ти маєш запис , звертався в поліцію , яка в даний час призвана захищати не інтереси народу , чому ти не звернувся відразу до суду з позовом про відновлення порушених Конституційних прав , хоч знаю наперед , що в Кобеляцькому суді тваої права не поновлять , але так можна дійти до Європейського суду , куди ти і твоя Свобода так рветесь.А ти я бачу перелаявся з усією Сухинівкою , тепер на черзі Кобеляки , далі Полтава , що далі?Багато з нас тут критикували радянську медицину , багато писали , що підтримують реформи Супрун і Порошенка , то що Вам тепер неподобається , Ви самі цього хотіли.А Коробейнику хто чим може потрібно допомогти , як людині.
6. Slavko / 19 травня 2019, 23:14 Цитувати
Микола, ручнік зніми ! Тобі самому допомога давно потрібна, як нікому! Такі маразми пишеш! Крім того, ти якось «по-людськи» перейшов на особисті образи в мою адресу і вже давно. Приклад із Ванги сухинівської береш ? Так вона тобі не допоможе, раптом чого ! По собі знаю. Подумай!
7. Beri Mor / 20 травня 2019, 00:26 Цитувати
3.Tess
«Да я недавно проходил медкомиссию то в пяти кабинетах говорили дай денег.»

Тьху,так ти хворий...А я тут розпинаюся...Ти той,грошей все таки дай,а то комісію по-любому не пройдеш:)

Змінено 20.05.2019, 00:29
8. Tess / 20 травня 2019, 01:05 Цитувати
7.Beri Mor
«
Тьху,так ти хворий...А я тут розпинаюся...Ти той,грошей все таки дай,а то комісію по-любому не пройдеш:) »

Больной это здесь один ты!!!
9. Tess / 20 травня 2019, 01:08 Цитувати
Ребята подскажите может кто знает кто такой на самом деле Beri Mor Очень хочется встретиться с ним и обьяснить ему кто есть кто!!!!
10. Slavko / 20 травня 2019, 01:51 Цитувати
А мене цікавить оцей Микола кізяк.
11. Borch / 20 травня 2019, 02:43 Цитувати
9.Tess
«Ребята подскажите может кто знает кто такой на самом деле Beri Mor Очень хочется встретиться с ним и обьяснить ему кто есть кто!!!!»

Для начала нужно самому представится. Если уж очень хочется встретится. Правда не факт что с Beri Mor, но с кем то точно встреча состоится.
12. Tess / 20 травня 2019, 07:54 Цитувати
11.Borch
«
Для начала нужно самому представится. Если уж очень хочется встретится. Правда не факт что с Beri Mor, но с кем то точно встреча состоится.
»

Кто ты такой что бы я перед тобой представлялся? Больше тебе ничего не надо?Может номер телефона сказать???
13. Чудо Юдо / 20 травня 2019, 08:18 Цитувати
недавно проходив сам профкомімію у лікарні. довгенько блукав, але на хабар натякали лише в одному кабінеті. В крайньому разі, мені так здалося, що натякали, я відморозився. Все решта вийшло без грошових вкладень (окрім офіційних оплат, звісно)
14. ИВЕН / 20 травня 2019, 09:10 Цитувати
5.микола козак
«Багато з нас тут критикували радянську медицину , багато писали , що підтримують реформи Супрун і Порошенка , то що Вам тепер неподобається , Ви самі цього хотіли.А Коробейнику хто чим може потрібно допомогти , як людині. »


якщо ми ЛЮДИ-і якщо чиємусь життю загрожує небезпека-ми повинні допомогти.Я нікого не буду переконувати в в цьому-але я і всі мої знайомі будемо допомагати коштами(хто скільки зможе)і не тільки цьому чоловіку- а всим хто опиницься в скрутному становищі.
ЛЮДИ-будьте ЛЮДЬМИ!!!
15. микола козак / 20 травня 2019, 09:18 Цитувати
10.Slavko
«А мене цікавить оцей Микола кізяк.
»

Мені достатньо того , що я тебе з пупянка знаю , що ти Катричок.Яне думав , що ти наскільки не обдарований тим , що міститься в голові.Дуже шкода , що замість того , щоб допомогти людині , всі коментатори вподобались Сухинівському Славку і відійшли від теми.
16. Slavko / 20 травня 2019, 10:51 Цитувати
Ненормативна лексика
15.микола козак
«ти наскільки не обдарований»
Саме ти чмо! Узнаю, хто - пожалієш!
17. микола козак / 20 травня 2019, 19:05 Цитувати
Ненормативна лексика
16.Slavko
«аме ти чмо! Узнаю, хто - пожалієш»

Я прошу поліцію зареєструвати факт погроз , а редакцію ЕХО зберегти цей коментар . до Вас звернуся , скрншот мною зроблено , думаю буде достатньо для притягнення Катричок до відповідальності за погрози.
18. Mistsevyi / 20 травня 2019, 19:21 Цитувати
17.микола козак
«
Я прошу поліцію »

Твої конституційні права порушили, чому в суд не звертаєшся ?...
19. микола козак / 20 травня 2019, 20:46 Цитувати
Поліцію попрошу для доказу вилучитижорсткий диск , а потім до суду.
20. Borch / 20 травня 2019, 23:40 Цитувати
19.микола козак
«Поліцію попрошу для доказу вилучитижорсткий диск , а потім до суду.»

Удачи. Менты с радостью поедут в Германию по диск, именно там физически находится этот сайт, правда там им ничего не светит. Диска вам не видать. =)
21. arturwanga / 20 травня 2019, 23:50 Цитувати
20.Borch
«Менты с радостью поедут в Германию по диск,»

А для чого вам диск скопiював та хватить, cкрин я думаю у вас э
22. Slavko / 21 травня 2019, 00:28 Цитувати
Коли б це не одна і та ж людина писала!
Просто я передивлявсь і побачив, що вони між собою переписувались, подумав, що їх двоє, а не один, хоча й таке не виключено. По крайній мірі, маразми й шизофренія однакові і на всі попередження теж реагують однаково.
Хлопці, ви спочатку втомитесь доводити, що я - це славко, якого ви нібито знаєте і на цьому ж і вс#р#т#сь, далі нічого з вас не вийде крім смороду! Про які погрози ви балакаєте? Посміявся б, так з хворих не можна...
23. микола козак / 21 травня 2019, 08:47 Цитувати
Який ти розумово відсталий.Мені твої погрози до одного місця .В тебе дійсно діагноз невиліковного. Не збирався я нікуди звертатись , а ти вже наклав в штани.Ви подивіться де ви пишите свої дурні коментарі , про що йде мова в статті.
Коментування даного матеріалу закрито