Президент України звільнив голову Кобеляцької РДА

Президент України звільнив голову Кобеляцької РДА

Президент України Володимир Зеленський звільнив з посад голів Кобеляцької та Великобагачанської районних державних адміністрацій. 

9 липня на офіційному інтернет-представництві президента України з’явилось розпорядження №128/2019-рп. "Про звільнення Т.Шевченко з посади голови Кобеляцької районної державної адміністрації Полтавської області".

Голову Кобеляцької РДА Тамілу Шевченко звільнили у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України.

Також на сайті президента було розміщено розпорядження №127/2019-рп "Про звільнення К.Байрамова з посади голови Великобагачанської районної державної адміністрації Полтавської області".

9 липня 2019, 20:34 | Кобеляки | Політика



1. Slavko / 9 липня 2019, 22:09 Цитувати
Ура !!!
2. Lion2020 / 9 липня 2019, 22:46 Цитувати
Яке ура?! Хто тепер стрічки перерізати буде?
3. orakul / 10 липня 2019, 07:19 Цитувати
2.Lion2020
«Яке ура?! »

Та для свідомих крім Ура і СУГС нічого не потрібно. Якби це хтось інший кричав ура, то ще модна б було зрозуміти. От спитати б Славка, чого ура, коли зняли людину, яку призначали після їхнього майдану, це ж їхня майданна влада. Таміла великої шкоди не робила, а от що наробе новий очільник?
4. Олексій / 10 липня 2019, 07:43 Цитувати
3.orakul
« зняли людину, яку призначали після їхнього майдану, це ж їхня майданна влада»

майданною владою був ваня терновий
5. Slavko / 11 липня 2019, 12:07 Цитувати
4.Олексій
«майданною владою був ваня терновий»

Вірно. А диванною владою - все-таки, Таміла.

Оракул тут ніби проявляв якусь наявність власного мозку, але знову виявилося, що звичайний зазомбований рускімі каналами тормоз ! Або просто - ватнік. Знову повертаємося в другий клас. От щось не пригадую я того моменту, коли це майдан вибрав Петра президентом, хоч убийте ! І вже сьомий раз питаю у несвідомих і диванних - ніхто не може цього пояснити, тобто своїх же слів (які вони почули по ящику і торочать їх, як мантру)!
6. Slavko / 11 липня 2019, 22:51 Цитувати
3.orakul
«Таміла великої шкоди не робила, а от що наробе новий очільник?
»

Навіщо сам собі перечиш?! А землі хто пооформляв масонам ? Забув ? А скільки лісу вкрадено при "нешкідливій" ?..

Змінено 11.07.2019, 22:56
7. orakul / 12 липня 2019, 08:56 Цитувати
6.Slavko
«Навіщо сам собі перечиш?! А землі хто пооформляв масонам ? Забув ? »

Та забув, а може й не знав. Підкажи. Земля поки що не продається, так що нічого вона не могла "оформити". А от в Бутенківську громаду масони вже влізли і авто черметне подарували. Отам слідкуй де земля дінеться. Як тільки закон приймуть так і зразу.... І от ти чув щоб всесправедлівєйший із борців із несправєдлівостью Гунжель кіпішував проти Ротарі? І не почуєш.
6.Slavko
«А скільки лісу вкрадено при «нешкідливій» ?..
»

Так вона ж ліс не сторожує. Ліс - наслідок майдану. Свідомі і вольні відмовилися від російського газу і тепер купують у Європі вільний і свобідний ... російський газ. Ну а ліс на дрова - то вже наслідок. Нарід шукає вихід як вижити. Нема газу - він ліс краде. Нема їсти - він дітей варить на мясо. Ну ти ж це краще від мене знаєш.
8. orakul / 12 липня 2019, 09:13 Цитувати
5.Slavko
«Знову повертаємося в другий клас. От щось не пригадую я того моменту, коли це майдан вибрав Петра президентом, хоч убийте ! І вже сьомий раз питаю»

Ну це ти тормоз. Петро Олексійович - наслідок вашого майдану. Не було б майдану, не було б Петі-президента. Ти хіба забув як він вам кричав у мікрохвон із сцени щоб камінці із Хрещатика виколупували. Він, як прийде до влади, нові покладе. Головне - щоб перемогу здобуть. А давно ж відомо, що "Булыжник - орудие пролетариата". Заодно і Олексію відповім, що і Ваня і Таміла - наслідок майдану. Відразу після майдану їм треба було буйних і одержимих нейтралізвуати. А для цього треба було їх спочатку у владу поставити, показати що вони ні на що не здатні і познімати. А дуже активних треба було в АТО заслати на утилізацію. Ну цей процес ще не закінчився. Ось скоро будем спостерігати як атошнків люструвати будуть. Як тільки виконають мінські чи якісь інші угоди так і зразу. Думаеш чого Путін тупо відхрещується від Донбасу? Та він йому й нах не нужен. Донбас - проект майданерів. І тепер Путін хоче його назад їм і всучити. А зайде Донбас у ВРУ і тоді почуєш усю правду-матку з трибуни ВРУ. Тоді розкажут, хто за що воював і хто в кого стріляв і хто кому херой і хто кому сєпар. Після виборів весело буде.
9. ИВЕН / 12 липня 2019, 09:37 Цитувати
а хто сьогодні керує-можливо нові керманичі і не потрібні?
10. Чудо Юдо / 12 липня 2019, 09:54 Цитувати
7.orakul
«Свідомі і вольні відмовилися від російського газу і тепер купують у Європі вільний і свобідний ... російський газ»

Тільки чомусь у 2012 році, при любимому вами Янику Росія продавала нам газ по 426 долярів за тисячу кубометрів, а нині ми її ж газ так смішно перекупляємо у Європи дешевше ніж за 200.
Як же так виходить? Любимі браття-росіяни об**ували нас по повній? То Ви пропонуєте відмовитися і, щоб не було Вам так парадоксально, купляти у РФ удвічі дорожче?
11. Чудо Юдо / 12 липня 2019, 09:57 Цитувати
9.ИВЕН
«а хто сьогодні керує-можливо нові керманичі і не потрібні? »

Порох 5 років проводив адміністративну реформу а так і не спромігся РДА розігнати.
То може Зеля додумається нарешті, що цей заклад уже не потрібен нікому, тим паче тим ОТГ що таки з’являються малу-помалу? І тоді головна битва розвернеться не за місце голови РДА, а за місце голови ОТГ. На ризні точно будуть присутні і Копелець і Таміла :)
Так що думаю поки що перепризначать Тамілу, а там допоки не приберуть вакансію зовсім
12. orakul / 12 липня 2019, 14:05 Цитувати
10.Чудо Юдо
«Тільки чомусь у 2012 році, при любимому вами Янику Росія продавала нам газ по 426 долярів»

Я ніколи не хвалив Янека але завжди казав що «наступнікі» розвалять і продадут Україну. Газ при Янеку був по гривні, а тепер по десять, грубо. А хто і за скільки його продавав мене якось навіть не цікавило. Але якщо вже вникати, то тодішня ціна на газ - наслідок Йуліних контрактів. Не забувай, що при Янеку війни не було. І її б ніколи не було при будь якому славянському президенту. Посилання на www.segodnya.ua

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.