Допоможемо зібрати кошти на імпланти 9-річному хлопчику!

Допоможемо зібрати кошти на імпланти  9-річному хлопчику!

Інвалідність одного з членів сім'ї часто ставить під загрозу благополуччя інших. Найстрашніше, коли "летить" по всіх фронтах здоров'я тих, на чиїх плечах заробіток або основний догляд. Так сталося в сім'ї Саші Чернишова.

Саша був довгоочікуваним первістком Катерини й Сергія й народився здоровим малям. У рік йому зробили щеплення АКДС - саме з ним пов'язують батьки зміни, які почали відбуватися з дитиною. За півроку затримка в розвитку стала абсолютно очевидна й батькам, і лікарям. У 2 роки Саші поставили діагноз аутизм.

Раз на 6 місяців Саша проходить курс лікування в стаціонарі медичного об'єднання «Психіатрія» в Києві. Вже 7 років він постійно приймає препарати, які негативний впливають на печінку. Щоби захистити її, потрібно пити дорогий Урсофальк. До березня 2019 року його видавали Саші безкоштовно, зараз безкоштовно можна отримати тільки аналоги, які, на жаль, не є ефективними.

Друга Сашина біда – вальгусна деформація стоп. Ортопедичне взуття, масажі, ЛФК – нічого не допомогло, деформація досягла 3 ступеня, дитина постійно скаржиться на біль в ногах. У червні 2019 лікарі Центру матері та дитини ім. Руднєва призначили Саші операцію з установки металоконструкцій у стопи. На цей час становище сім'ї вже було важким і ось чому.

У 2014 році на світ з'явилася Сашина сестричка, а у 2015 батько Катерини переніс інсульт. 3 тижні в комі, ще півтора місяці в лікарні – все це затягнуло Катерину та Сергія в боргову яму. На жаль, Сашин дідусь досі потребує постійного догляду. Катерина забрала до себе його разом з матір'ю; як можуть, вони підтримують один одного.

 Стільки стресових обставин на тлі декрету не пройшли для Катерини безслідно. У неї діагностували інсулінорезистентність, стан, який без належного лікування може перейти в цукровий діабет 2 типу.

Велика частина сімейного бюджету йде на лікування. Вижити стає все важче й важче, а попереду ще Сашина операція. Ми відкриваємо збір на металоконструкції та інші витратні матеріали для операції та просимо вас приєднатися до нього. Давайте допоможемо Сашиним рідним викреслити хоча б цю статтю витрат, а Саші – жити без болю в ніжках!

Підтримати Сашу можна перекладом посильної суми на карту Приватбанку 5169 3305 1555 6451 з ОБОВ'ЯЗКОВИМ зазначенням призначення платежу: «Чернишов Олександр». Карта оформлена на директора БФ «Помагаєм» Кузіну Лоліту Вадимівну й відкрита спеціально для благодійних платежів.

Також можна переказати кошти онлайн.

ПІБ: Чернишов Олександр Сергійович

Дата народження: 18.12.2009

Діагноз: сенсомоторна алалія. Органічний емоційно-лабільний розлад, загальне недорозвинення мови I рівня з аутичними рисами. Вроджена плосковальгусна деформація обох стоп зі скороченням ахіллового сухожилля.





6 серпня 2019, 16:41 | Полтавщина | Благодійність

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.