Організатора дитячої порностудії повторно взяли під варту на 60 діб

Організатора дитячої порностудії повторно взяли під варту на 60 діб

Октябрський райсуд Полтави змінив міру запобіжного заходу для організатора педофільської порностудії — з домашнього арешту на тримання під вартою на 60 діб

Відбулося засідання Октябрського райсуду Полтави під головуванням судді Алли Чуванової, яка розглянула клопотання слідчого Департаменту кіберполіції ГУНП України та прокурора щодо зміни запобіжного заходу для 51-річного киянина Олега Моргуна, якого підозрюють у злочині, передбаченого ст. 301 КК України (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Правоохоронці просили 2 місяці тримання під вартою замість домашнього арешту.

Суд задовольнив це клопотання. Термін тримання під вартою рахуватимуть з 11:38 21 серпня 2019 року.

Нагадаємо, що 5 серпня Октябрський суд пом’якшив міру запобіжного заходу для Олега Моргуна — з тримання під вартою на домашній арешт із заставою 154 тис. грн. Після внесення застави підозрюваний порушив умови домашнього арешту і переховувався від правоохоронців на орендованій квартирі у Києві.

21 серпня працівники департаменту кіберполіції ГУНП України повторно затримали Олега Моргуна.

Його спільник Михайло Кабатін, якого підозрюють зокрема й у зґвалтуванні та розбещенні дітей, перебуває під домашнім арештом за рішенням Октябрського райсуду Полтави, однак співпрацює із слідством та сумлінно приходить до органів слідства за викликом.


Автор: Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»
23 серпня 2019, 10:18 | Полтава | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.