«Вовчиці» не побачать Винника в Дрижиній

«Вовчиці» не побачать Винника в Дрижиній

За свій виступ співак запросив майже 1 500 000 гривень.

Останні кілька тижнів Кобеляцьким районом активно ширилися чутки про те, що на день села у Дрижиній Греблі буде виступати відомий український поп-співак і виконавець хіта «Вовчиця» Олег Винник. Нібито із його агентом веде переговори керівник місцевого сільгосппідприємства Зіна Норка. Чимало людей справді повірили цим чуткам, адже знають, що Зіна Антонівна захоплюється зірками української сцени і запрошує декого з них виступити для односельців. Чимало шанувальниць творчості Олега Винника з нетерпінням чекали новини, коли ж саме він приїде в Дрижину. Дехто навіть жартував, що «вовчиці» займатимуть місця під сценою за день до виступу співака.

Нагадаємо, що у 2017‑му в Дрижиній виступала Катерина Бужинська. Минулого року справжній фурор викликала Наталія Могилевська. На виступ співачки зібралася кількатисячна аудиторія.

Днями працівники культури Бутенківської громади спростували чутки відносно Винника. Виявляється, що виступ співака коштуватиме 1 400 000 гривень. Це дуже велика сума навіть для такого сільгосппідприємства як «Україна». Тим більше, що зараз у Дрижиній Греблі триває ремонт будинку культури і головним спонсором виступає саме Зіна Норка.

Зі слів працівників культури, минулорічний концерт Могилевської обійшовся приблизно в 550 000 гривень.
Хоча Олег Винник і не виступатиме цього року в Дрижиній, але день села обов’язково відбудеться. Його святкуватимуть у жовтні. І на захід планують запросити співака чи співачку всеукраїнського масштабу.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
7 вересня 2019, 10:17 | Кобеляки | Культура та освіта



1. Седой47 / 7 вересня 2019, 10:34 Цитувати
А жаль...
2. ИВЕН / 7 вересня 2019, 12:02 Цитувати
кому та помпезність потрібна-ліпше б на потреби медицини освіти ті гроші...
( атак піар і відмивання...)
3. Fuks / 7 вересня 2019, 13:33 Цитувати
Ого..Краще своїм кріпакам плату підняла б за землю і робрчим. Народ закріпвчений бідує а Зінка жирує.Закріпачила на 50 і 15 год договорами і копійкм платить..Не заключиш дорогу не аочисти,води не дасть..Бистріш би земля продавалась..
І я там був лапшу їв,тіки в рот не попала і з вух вовремя сповзла
4. Чудо Юдо / 8 вересня 2019, 14:13 Цитувати
3.Fuks
«Закріпачила на 50 і 15 год договорами і копійкм платить..»

Тю, а що вона селянам п’ятки припікала, щоб підписували договори оренди, чи що? Чи може вони самі, як чули суми в сотню тисяч так відразу розум втрачали і готові були хоч довічно здати?

Я не знаю які у Норки зарплати, але у тракторній бригаді там бував так офігєл від умов - працівники там хавають у столовій, з таким ремонтом, якому позаздрить і мільйонер, а не в хліву, як у більшості фермерів.

А куди потратити її бабки то її особиста справа. На мою думку також краще на інфраструктуру села витратити, але якщо хоче жінка відвалити своє бабло на півуна якогось - так її право. А ще причина, я думаю, у простоті - організувати на свої гроші файну тусовку - то набагато менше нервів спалює, ніж проходити 9 кіл бюрократичного пекла, щоб якусь вулицю заасфальтувати чи ліхтарі почепити. Особливо якщо ще й місцевим чиновникам впадло напрягати свої дупи, навіть коли збоку хтось свої гроші дає.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.