Ліс — це смітник

Ліс — це смітник

Саме під таким девізом сучасна Кобеляцька міська влада розпочала спецоперацію зі знищенню соснового лісу, що поряд із Кобеляками. Керує цим дійством особисто міський голова Олександр Копелець.
Протягом 17 вересня кобеляцькі комунальники постійно везли відходи на незаконне звалище, створене прямо у сосновому лісі. Перерва була зроблена лише для спілкування з поліцейськими. Не дивлячись на пропозицію правоохоронців припинити процес вивезення відходів до з’ясування обставин, відходи продовжували везти.
На пропозицію поліцейських пред’явити хоча б які-небудь дозвільні документи на звалище, міський голова заявив:
— Пишіть офіційне звернення.
Хоча достеменно відомо, що жодного дозвільного чи погоджувального документа в міськради немає. Є лише рішення сесії про створення звалища. Але цей документ не дає жодного права на вивезення відходів у ліс.
Між тим, купа листя і гілок розташована вже за 7-10 метрів від соснового лісу.





Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО
17 вересня 2019, 18:51 | Кобеляки | Надзвичайне



1. КАМаз / 17 вересня 2019, 20:10 Цитувати
Пахан красава!! І всі йому пох...!!! А менти під...! Бедіяльність їм потрібно впаяти. Поговорили вони!! Водіїв які везуть сміття в обезянник і відразу все припиниться!
2. Lion2020 / 17 вересня 2019, 20:57 Цитувати
А де ж активісти за чисте довкілля?!
Слабо?!
Де офіційні звернення до правоохоронців?

Змінено 17.09.2019, 21:00
3. микола козак / 17 вересня 2019, 21:12 Цитувати
Я категорично протисмітника в лісі , але ж поліція бездіяла і тоді , коли Ісип створював смітник в людей під будинками , а Камаз більш за все був у команді Ісипа , а тепер бризкає слюною з жовчю.
4. Filon / 17 вересня 2019, 21:15 Цитувати
2.Lion2020
«А де ж активісти за чисте довкілля?!»

Активістам важко вийти із зони комфорту. Витримувати на собі погляд Санича, може не кожен. І розуміти, що потім про тебе напишуть у "Голосі з під Копельця". Поки що із звернень до правоохоронців лише моє і Йосипа Хоми. Кримінальна справа буде.Але захищати ліс і не дозволяти завозити у нього сміття не хоче майже ніхто. Бажаючих двоє. Я І Рудич. Як у тому вірші про двоє в комнатє.
5. Fuks / 17 вересня 2019, 21:43 Цитувати
Да,вождь и предводитель з’їхав з катушок...Засипати мусором нещасний ліс під носом у кобелячан це вже занадто..Що мовчите виборці..Ви ж там грибочки збираєте,в річці купаєтесь та й дихаєте врешті решт..Погубе хахлів хата з краю..
6. Filon / 17 вересня 2019, 23:28 Цитувати
3.микола козак
«Я категорично протисмітника в лісі , але ж поліція бездіяла і тоді , коли Ісип створював смітник в людей під будинками , а Камаз більш за все був у команді Ісипа , а тепер бризкає слюною з жовчю. »

Миколо, Ви знову маєте рацію. Окрім того, що Камаз якраз був у команді Копельця
7. микола козак / 18 вересня 2019, 09:28 Цитувати
У мене виникає питання , чи ця територія лісу , де роблять смітник , входить до території міста , чи це окрема територія , яку незаконно захватили , ну так , як було коли роздавали ділянки для забудови в районі нафтопроводу , а потім за гроші платників податків викупляли побудовані будинки і продавали їх для розбору , звичайно поповнюючи свої статки ті хто купляв будинок за 90тис , а продавав за 3тис.
8. микола козак / 18 вересня 2019, 12:43 Цитувати
6.Filon
« Камаз якраз був у команді Копельця
»

Якщо Ви сказав правду , то цей КАМАЗ великий любитель до чужого і нічим не кращий пахана , якого він так змальовує.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.