Президент звільнив генерала Олександра Кузьмука

Президент звільнив генерала Олександра Кузьмука

Президент України Володимир Зеленський звільнив з військовий служби генерала Олександра Кузьмука. За часів президентства Леоніда Кучми військовослужбовець був міністром оборони України. Інформація про звільнення Кузьмука з'явилася на сайті глави держави 15 жовтня.

Так, на сайті вказано, що відставка Олександра Кузьмука пов'язана з його віком. При цьому в майбутньому екс-міністр оборони може носити військову форму.

"Звільнити генерала армії України Кузьмука Олександра Івановича з військової служби у відставку за віком з правом носіння військової форми одягу", - повідомляється на сайті глави держави.

Відзначимо, що 65-річний Олександр Кузьмук обіймав посаду міністра оборони України з 1996 по 2001 рік, а також з 2004 по 2005 рік.

"Ми спілкувалися з великою кількістю людей, в тому числі запитали про їх ставлення до процесу розведення військ, до тих подій, що відбуваються. Можу з упевненістю сказати - місцеве населення в цілому підтримує концепцію розведення сил і ті плани, які у нас є", - зазначив міністр оборони України Андрій Загороднюк.

16 жовтня 2019, 16:27 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.