Психологічна підтримка в умовах надзвичайної ситуації

Психологічна підтримка в умовах надзвичайної ситуації

Психолог Головного управління ДСНС України у Полтавській області Ватульова Тетяна Олександрівна провела практичне заняття з особовим складом

Кобеляцького РС та 7 ДПРЧ (м. Кобеляки). 26 листопада 2019 року рятувальники Кобеляцького РС та 7 ДПРЧ прийняли участь у практичному занятті «Психосоціальна підтримка в умовах надзвичайних ситуацій». З метою вивчення основних положень Керівництва МПК , щодо надання психосоціальної підтримки, проведено низку вправ. Рятувальники дізналися корисну інформацію. Було розглянуто можливість справлятися зі складними ситуаціями та розвивати ресурсність. Наголошено на важливості впливу на Рівнях: індивідуальному, сімейному, рівні громади. В кінці заходу начальник Кобеляцького РС Гребенюк Юрій Вікторович наголосив:

– Надзвичайно важливо спілкуючись із постраждалими враховувати всі небезпечні фактори, тому ми рятувальники, як одні з перших, хто приходить на допомогу людям, навчаємося, а отримані знання неодмінно будемо використовувати у своїй подальшій діяльності.

29 листопада 2019, 14:58 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.