В Кременчуцькій виховній колонії відзначили День Соборності України

В Кременчуцькій виховній колонії відзначили День Соборності України

22 січня 2020 року вихованці державної установи «Кременчуцька виховна колонія» відзначили День Соборності України - визначний День в історії рідної Держави, який об’єднав суспільство навколо ідеї нероздільності України в січневі дні 1919 року.

Година українознавства розпочалася із Гімну України. Хлопці продекламували вірш В. Сосюри «Любіть Україну» та переглянули відеофільм «Мальовничі куточки України». Лунали пісні «Я України син», «Україно, Україно…», «Молитва за Україну» та вірші Тараса Шевченка і Лесі Українки. Переглянули пейзажі та фотографії рідного краю, землі з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, працелюбними, мудрими й талановитими людьми. Прийняли участь в історичній вікторині. Для юнаків провели флеш-моб «Я люблю свою рідну неньку – Україну». Разом з викладачами хлопці приєдналися до Всеукраїнської акції та утворили живий ланцюг єдності.

Начальник колонії Олександр Сайко закликав юнаків розвивати в собі суспільну свідомість і громадянську позицію. Отже, кожний із хлопців має внести свій особистий вклад в розвиток України.

















































































Автор: Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька
22 січня 2020, 13:52 | Кременчук | Суспільство



1. Fed654Frumos / 23 січня 2020, 08:47 Цитувати
Справжні патріоти.До речі вже розмальовані,як індіанці в резервації.Малювали б уже на одязі ’’OST’’.Щоб нічого нового й не вигадувати.
2. Ltava / 23 січня 2020, 17:27 Цитувати
""....Начальник колонії Олександр Сайко закликав юнаків розвивати в собі суспільну свідомість і громадянську позицію. Отже, кожний із хлопців має внести свій особистий вклад в розвиток України....."""

мають приклад Януковича що добився посади президента !!! Є куди прагнути :))
3. Fed654Frumos / 23 січня 2020, 18:20 Цитувати
З Януковича сміятися,що він ’’професор’’,але він в порівнянні з теперішніми клоунами явно був ’’семи пядей во лбу’’.
4. Ltava / 23 січня 2020, 19:06 Цитувати
3.Fed654Frumos
«,але він в порівнянні з теперішніми клоунами явно був ’’семи пядей во лбу’’.»


Значить гарна кузниця влади -«Кременчуцька виховна колонія» :))) Всі на навчання в «Кременчуцьку виховну колонію» !!!!!!!!!!!!!!!:))
5. orakul / 23 січня 2020, 20:45 Цитувати
4.Ltava
«Всі на навчання в «Кременчуцьку виховну колонію» !!!!!!!!!!!»

Не галасуй, бо за рекламу треба платити. А щодо кузні кадрів, так таки да. Янек вроді там сидів. Став президентом. А оті хлопці, бач які усі патріоти, з хлагами чи із прапорами. Вони останнія надія нашої влади, бо понадійся на славків і селен. Розбіглися, хто куди. Якби не такі хлопці, то попервах нікому було б і воювати, як з однієї так і другої сторони. Короче, СУГС!
6. Fed654Frumos / 24 січня 2020, 19:28 Цитувати
А фотографій наклепали цим потенційним ’’торнадівцям’’...

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.