Кива побився у київському ресторані

Кива побився у київському ресторані

В ресторані "Моссо", в Києві, сталася бійка між нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою та іншим гостем закладу.

Судячи з даних відеозапису, інцидент в ресторані "Моссо" стався 22 січня близько 12 години дня. На записі видно, як депутат підходить до іншого чоловіка і раптово б’є його головою  в обличчя. У свою чергу, чоловік завдає йому удар в обличчя.

Згідно із повідомленням ЗМІ, другий учасник бійки нібито є бійцем АТО.

Джерело: «Українська правда», пресслужба поліції Києва

У поліції повідомили, що до них звернувся народний депутат із заявою про отримання тілесних ушкоджень. На місце події виїхали екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

За попередньою інформацією, як вказує поліція, у ресторані між Кивою та його знайомим стався словесний конфлікт, у результаті якого виникла короткотривала бійка. Нардеп отримав медичну допомогу без госпіталізації.

Інший учасник інциденту із місця події поїхав автомобілем. Поліція встановлює його місце перебування.

Заяву Киви правоохоронці зареєстрували в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Там після проведення перевірки нададуть події правову оцінку.

Сам Кива пізніше написав в facebook, що він нібито не бив свого опонента, а підійшов до нього, щоб "попросити поводитися пристойно".

Пряма мова: "Я встав і підійшов до нього, нахилився з метою попросити поводитися пристойно і він зробив удар. Цій поведінці і вчинку раніше передували погрози в мережі, як в особистому листуванні, так і публічно! Це системні дії проти мене, як опозиційного політика, які почалися ще півроку тому. За результатом інциденту була викликана поліція і складено протокол, зняті побої".

З повідомлення Ківи випливає, що бійка відбулася з Михайлом Майманом. У 2015 році Майман носив прізвище Помогайбо, він балотувався в депутати Васильківської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка. У 2019 році вже під прізвищем Майман він балотувався в народні депутати Верховної Ради, як самовисуванець, але програв.

22 січня 2020, 19:49 | Полтавщина | Політика

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.