Новосанжарка розповіла, як кидала каміння в автобуси з евакуйованими

Новосанжарка розповіла, як кидала каміння в автобуси з евакуйованими

Днями на сторінці Pavlovsky News, що на платформі Ютуб, з’явилося інтерв’ю з жителькою Нових Санжар, яка 20 лютого брала участь в акції протесту. Матір п’ятьох дітей підозрюють у тому, що вона кидала каміння в автобуси, де знаходилися авакуйовані з котайської провінції Хубей.

Зі слів жінки, правоохоронці вручили їй підозру. Та вона говорить, що їй соромно лише за матюки та що це відео побачили вчителі.

— За те, що жбурляла камінці, мені не соромно. І було б ще таке, то все одно виходила б і протестувала, — сказала жінка.

Вона розповіла, що на протестах опинилась випадково: шукала сина серед мітингуючих. А потім побачила автобуси та поліцейських у спецодязі, які почали штовхати й бити людей, застосовуючи при цьому сльозогінний газ.

— Ми жінки, ми ж не можемо поліцію подужати. Ми взяли камінці і кидали в них. Ми в автобуси не кидали. То так зроблено може, що наче в автобуси. Могли й попасти в автобус, — сказала новосанжарка.

Свої дії пояснила так: у неї діти, тому боїться, що вони можуть заразитись.

Жінці, за її словами, інкримінують підозру за хуліганство і їй загрожує від 800 до 4 000 гривень штрафу. Вона визнає свою вину і ні від чого не відмовляється.


Автор: Ігор Бабаєв
3 березня 2020, 10:59 | Нові Cанжари | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.