У Кобеляках забороняють, а у Царичанці торгують

У Кобеляках забороняють, а у Царичанці торгують

У той час, коли у Кобеляках поліцейські, керуючись сумнівними із точки зору юриспруденції рішеннями, забороняють підприємцям продавати насіння овочевих культур і саджанці плодових та декоративних дерев, у сусідній Царичанці селищний ринок працює.

Підприємці продають не лише саджанці і розсаду, а й продукти харчування. Всі продавці у масках, більшість, мають засоби дезинфекції.

Окрім того у Полтаві величезний магазин "Епіцентр" не припиняє своєї діяльності жваво продаючи, як саджанці, так і будівельні матеріали.

Все це викликає, м’яко кажучи, здивування діями полтавської та кобеляцької влади. Така вибіркова заборона більше схожа на недобросовісну конкуренцію, аніж на карантинні заходи.






Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
29 березня 2020, 09:55 | Царичанка | Суспільство



1. arturwanga / 29 березня 2020, 14:32 Цитувати
Чесно кажучи незнаю де по якому оголошенню назбирали цей наш Кобеляцький ВП вони крім як брехати та обдирати водіів як на посту так і всюди де зупинять більше нічого невміють,знання законодавства - 0 самі в більшості поліцейські занімаються бізнесом немаючи ніякого права, а це кіно із збіговиськом яке було до нового року коли славнозвісний ШОУМЕН розказував які вони молодці і самі кращi незрозумыло з якоы сторони кращі з ззаді от це 6 років реформи ГНАТИ В ШИЮ ВСІХ ТИХ так званих поліцейско міліцейских оборотнів.
2. Ltava / 29 березня 2020, 15:24 Цитувати
Сподобалося фото людей "у масках"))) виставили носи на 20см в перед і імітують самозахист )))
3. alist / 30 березня 2020, 18:38 Цитувати
І знову редакція "пробила дно". Так стала горою за місцевих бариг, що наплювала і на здравий смисл, і на простих людей і на боротьбу з коронавірусом.
"Всі продавці у масках, більшість, мають засоби дезинфекції." - так пане Філоненку Ви написали?
Фото 2 - самий крайній з ліва торгаш стоїть без маски і барижить продуктами, той що майже по центру без перчаток.
Фото 3 - зправа молодець, маска, перчатки. А Зліва!!! Перчаток немає, маска лише на роті ніс не закриває
Фото 4 - там той же кадр, що і на фото 2 - маски чи то немає, чи то вона на підбородку.
Маски не майже не захистять від вірусу, але вони не дають уже хворому заразити других. А якщо хтось з них хворий?
Судячи по серії заказних статей в підтримку кобеляцьких базаро-бариг, то видно добре «занесли» для їх захисту.
Статті про тих хто взагалі не закрився і продовжує показувати, що їм закон не указ так і недочекався, що впринципі і недивно.

Кожен захворівший і недай бог помершив в районі буде в першу чергу на совісті цієї торгашні і Вас, недужешановна редакція. Хоча зрозуміло, що свого часу тиснете статтю що винен Зеленський, Копелець, медики, сіоністи і Трамп, але не ви.
4. Ltava / 30 березня 2020, 19:22 Цитувати
3.alist
«Кожен захворівший і недай бог помершив в районі буде в першу чергу на совісті цієї торгашні і Вас, недужешановна редакція.»


Нарешті найшли причину і знаємо засоби боротьби з епідемією ))))
5. arturwanga / 30 березня 2020, 19:36 Цитувати
3.alist
«І знову редакція "пробила дно".»

Такого дна якє пробиває наша тупа Кобеляцька влада особливо мiська треба ще дуже пошукати . Підкажіть що ця копелецька влада тупорила яка на всьому тільки краде зробила для громади? А хто буде повертати кошти пыдприємцю на якого наші доблесні менти наклали штраф за незаконну торгівлю бочками та ядами ?
6. Filon / 30 березня 2020, 20:02 Цитувати
3.alist
«Кожен захворівший і недай бог помершив в районі буде в першу чергу на совісті цієї торгашні і Вас, недужешановна редакція»

Пане Аліст, що за істерика? То нехай і буде. Вам полегшало?
7. Ltava / 30 березня 2020, 20:05 Цитувати
3.alist
«Кожен захворівший і недай бог помершив в районі буде в першу чергу на совісті цієї торгашні і Вас, недужешановна редакція.»


Ну дурнота яку не варто б було коментувати (( Невже продаж харчів для населення це заклик до їх смерті?((
8. Ltava / 30 березня 2020, 20:06 Цитувати
3.alist
«"Всі продавці у масках, більшість, мають засоби дезинфекції." »


Да людський фактор (( Ось тут потрібні поліцейські навчати вірно виконувати крантинні заходи ))
9. alist / 30 березня 2020, 21:43 Цитувати
7.Ltava
« (( Невже продаж харчів для населення це заклик до їх смерті?(( »

Поясню на пальцях для.... В Україні закрили ринки і дозволили певні магазини. Тут на фото магазин? В Кобеляках на площі магазин?
Допустимо всі ідіоти і на площі магазин, тоді є рекомендації МОЗу для магазинів (наведу деякі з них)
- Обмежити кількість відвідувачів в торговій залі з розрахунку 1 чоловік на 1 кв.м Теоретично дотримується.
- Перед входом до торгової зали встановити ємкості з антисептичними засобами, які мають дозатори для обробки рук відвідувачами та серветки для проведення обробки ручок кошиків та візків.??? Де перед входом на площу це все?
- Забезпечити роботу персоналу в захисних масках та гумових рукавичках, які необхідно замінювати кожні 2 години. Тут на фото видно, що уже не дотримується.
- Забезпечити проведення регулярного (кожні 3 години) провітрювання, вологого прибирання приміщень закладу, торгівельного обладнання, ручок вхідних дверей тощо із застосуванням миючих і дезінфікуючих (хлорвмістних та спиртовмістних) засобів. Де вологе прибирання? Ждемо дощу? Так він же без миючих засобів!
- До реалізації допускати лише товари в промисловій тарі або попередньо розфасовані в закладі.О! Ота риба і фрукти-овочі розфасовані? Та там ніякого коронавірусу небуде під слоєм бруду і пилу.
- Розмістити в доступних для відвідувачів місцях пам’ятки, плакати з рекомендаціями щодо профілактики захворювань населення на респіраторну інфекцію COVID-19. Де це?
- У великих супермаркетах визначити та відмітити маршрути відвідувачів. Де це все?

Питання в тому, що виявилось, що серед біснесменів є прослойка торгашні, яка вважає, що в них є лише права і ніяких обов’язків і закони не для них і всі їм винні. І як виявилось захисників у них повно. Вони Вам що платять? Філоненку он видно забашляли, як різко "впрягся". А Вам?
10. Ltava / 31 березня 2020, 08:36 Цитувати
9.alist
« А Вам?»


Мені на жаль ні )))
Дивіться трішки далі - не буде де купити харчі будуть кражі і погроми ((( Не буде де заробити гроші - будуть грабунки і тоді нам буде не до санітарних норм((( І останне - ні один магазин не дотримується норм (( НІ ОДИН!!!!

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.