Продам дикобразів: кобеляцькі, недорого

Продам дикобразів: кобеляцькі, недорого

У той час, коли у всій Україні у зв’язку із запровадженим карантином, ділова активність різко впала, у Кобеляках з’явився новий бізнес.

Один із місцевих жителів почав гендлювати екзотичними тваринами.

На одному із його оголошень вказано "Кобеляки. Екопарк".

18 квітня 2020, 15:17 | Полтавщина | Цікаве



1. Filon / 18 квітня 2020, 17:55 Цитувати
А що, можливо в ЕКОпарку зарплату тваринками видають. Криза ж, коронавірус. До речі, ніхто не знає - дикобразячого коронавірусу ще не було?
2. микола козак / 18 квітня 2020, 18:29 Цитувати
Пане Філоненко , Ви трохи поспішив , з Вашого сюжету немає підстав стверджувати , що продається комунальне майно .От якби Ви купив дикобраза і з екопарку , тоді можна було б і правоохоронцям повідомити , а так Ви зараз виглядите дикобразом і тільки через це на Вас неможна подавати до суду за розповсюдження фейків. Копилець про віруси в Царичанці , а Ви про дикобразів з екопарку.
3. 555 / 18 квітня 2020, 18:33 Цитувати
2.микола козак
«Ви трохи поспішив»

Добре що ви непоспішили захищати так недолуго свого барина який з бюджетних коштів вам платить
4. микола козак / 18 квітня 2020, 18:35 Цитувати
Черговий фейк від дикобразів
5. Filon / 18 квітня 2020, 19:09 Цитувати
2.микола козак
«Пане Філоненко , Ви трохи поспішив , з Вашого сюжету немає підстав стверджувати , що продається комунальне майно .От якби Ви купив дикобраза і з екопарку , тоді можна було б і правоохоронцям повідомити , а так Ви зараз виглядите дикобразом і тільки через це на Вас неможна подавати до суду за розповсюдження фейків. Копилець про віруси в Царичанці , а Ви про дикобразів з екопарку. »

Пане Миколо, дорогенький невже Ви дуиаєте, що я не продумував названі Вами варіанти? Звичайно продумував. Але вони неможливі для здійснення. Так ми могли б із легкістю «розвести» Влада на покупку і зняти все це прихованою камерою та обвішавши " покупця" мікрофонами. Але, по-перше, ми б порушили закон, адже не маємо права займатися оперативно-розшуковою роботою. По-друге, мені непотрібно, щоб цього цапа-відбувайла посадили. Так можна було його й правоохоронцям здати. Але я чітко усвідомлюю, що із вірогідністю у 99 відсотків, вони б «збили» із нього гроші і «замяли» справу. І не було б ні сюжету, ні кримінальної справи, ні дикобразів. Те, що Влад видалив оголошення із ОЛХ... Ну і що? Є записи, є скріншоти. Фейк і факт - це різні речі, не плутайте.
6. Ltava / 19 квітня 2020, 11:02 Цитувати
5.Filon
«ми могли б із легкістю «розвести» Влада»


Що того Влада розводити (( Воно його життя і так розводить не по дитячому ((( Хай живе ((

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.