Сексуальні фантазії міського голови

Сексуальні фантазії міського голови

Найвпливовішою сексологічною теорією першої половини  20-го століття був фрейдизм. На відміну від більшості попередників, Зігмунд Фрейд розглядав сексуальність не як приватний аспект людського життя, а як його основу і стрижень. Статевий потяг (лібідо) за Фрейдом – джерело всієї психічної енергії людини. Усяке емоційне задоволення він називає сексуальним. Ядро того, що ми називаємо любов’ю, писав Фрейд, – це статева любов, метою якої є сексуальна близькість. Цей потяг лежить і в основі таких почуттів, як любов до самого себе, любов до людства і навіть до конкретних предметів та абстрактних ідей. Усі вони, за Фрейдом, є проявами одних і тих же інстинктивних імпульсів.

Якщо слідувати теорії Зігмунда Фрейда, у кобеляцьких реаліях навесні 2020 року змішалось усе до купи – старечий маразм голови колгоспу, застояний тестостерон, коронавірусна паніка та сексуальні фантазії Санича. І ця гримуча суміш заповзла в кишеню до кожного жителя Кобеляцького району, до кожного підприємця, діяльність якого пов’язана з містом Кобеляки. І якщо раніше хоч якась тоненька перегородка (закони України) стримувала буйні фантазії «керманича» Кобеляк, то із введенням карантину по боротьбі з віртуальною «чорною-пречорною смертю» колишнього голову колгоспу «понесло»:  він позакривав магазини, розігнав ринок, фактично знищив малий бізнес. Той бізнес, який десятиліттями справно сплачував податки в бюджет міста, давав робочі місця людям, які не змогли влаштуватися на роботу в міську раду, з якого міський голова отримував величезні заробітну плату та премії. Це виглядає, як спилювання «політичного сучка», на якому сидиш.

Весна, тестостерон та приступ шизофренії породили основний шедевр польоту фантазій – боротьба з коронавірусом за допомогою бетонних блоків. Навіть за  теорією Фрейда важкувато знайти логічне зерно в перекритті проїжджої частини дороги бетонними блоками. Ну, хіба що очільнику міста спало на думку, що коронавірус буде захоплювати ввірене йому місто на танку, і тоді бетонні блоки зупинять його переможну ходу по території України. А переможців не судять – вони на білому коні можуть поїхати «до Шкарбана» або застосують винайдену Насіровим «пледотерапію», щоб уникнути покарання за асфальтні, тротуарні та сміттєво-паркові кримінальні справи.

Цих справ, відкритих за моїми заявами, близько десятка. Усі вони стосуються порушень діючого законодавства міським головою при розміщенні сміттєзвалищ, вирубуванні паркових зон, вкладання тротуарів. Звичайно, поліція «з народом», тобто з товаришем Копельцем, тому всі кримінальні справи доводиться порушувати через суд.

Кримінальну справу по перекриттю проїжджої частини дороги теж доведеться порушувати через судове засідання. Але краще зараз перервати політ фантазій міського голови, ніж потім страждати від смороду сміттєзвалищ. Останню тезу поясню. Головна ідея-фікс, яку неодноразово висловлював міський голова, полягає в тому, щоб з площі Перемоги зробити місце відпочинку. Тобто закласти плиткою майже гектар території та поставити фонтани і лавочки. Коштують такі фантазії близько 10 мільйонів гривень. На «відкати» грошей вистачить.  Хоча на ці кошти можна було б збудувати  сучасну цивілізовану сортувальну станцію для міських відходів. А якщо не красти, то ще й на десяток футболістів із Африки для місцевої футбольної команди вистачило б.


Автор: Артур Ковач, громадський активіст
4 травня 2020, 09:48 | Кобеляки | Суспільство



1. Ltava / 4 травня 2020, 10:35 Цитувати
ну , стосовно " застояний тестостерону" Ви загнули (((( Це КЛІМАКС)))))))))))))
2. микола козак / 4 травня 2020, 12:55 Цитувати
У автора дійсно застій мізків.А ЕХО , публікуючи таку дурницю ,перейшла за межі нижче плінтуса.Зрозуміло , що в цій дурні зацікавлений пан Філоненко , але опускатись до такого , це втрата особистої гідності.
3. Ltava / 4 травня 2020, 15:09 Цитувати
2.микола козак
«У автора дійсно застій мізків»


А В КОГО РОЗТІКАННЯ ? )))) Застій мізків це фізіологія , витікання розплавлених - ото біда )))
4. Borch / 4 травня 2020, 22:19 Цитувати
Ок. Так не надо. А как надо?
То есть, кто кандидат? Кто будет рулить после? Потому что не будет кандидата, даром стараетесь. А даром стараться признак дурости. Может предложите еще больший зашквар, во тогда смешно будет!
5. ludmila65 / 5 травня 2020, 09:28 Цитувати
У кого что болит...
6. NataliaDgoker / 5 травня 2020, 09:28 Цитувати
Я теж скажу по правді, голосувала за Олександра Олександровича, але з урахуванням подій які постійно читаю та чую від людей, вже давно шкудую за свій помилковий вибір це не мер а грабіжник громади який все що повинно йти на розвиток громади ділить навпіл в свою кишеню. А представте собі що ще нас чекає коли пройде об’эднання та укрупнення Кобеляцькоі громади буде просто жах.
7. микола козак / 5 травня 2020, 09:47 Цитувати
5.ludmila65
«читаю та чую від людей, вже давно шкудую за свій помилковий вибір це не мер а грабіжник громади який все що повинно йти на розвиток»

Ви читаєте і чуєте від людей , зацікавлених в компроматі.Багато з того , що пишуть і розпускають слухи не є правдою.
8. Ltava / 5 травня 2020, 09:49 Цитувати
4.Borch
«То есть, кто кандидат?»


По вашому виходить що головна проблема не особі керівника а в тому що майбутні кандидати ще гірші ))) Хай буде такий аби не гірший))) Не дуже ви високої думки про наш набір політично активних земляків )))
9. Ltava / 5 травня 2020, 09:51 Цитувати
6.NataliaDgoker
« вже давно шкудую за свій помилковий вибір »


Не потрібно шкодувати про зроблене ))) Аналіз і визнаня помилок допоможуть у майбутньому ))) Головне активно приймати участь у житті громади і в тому числі в виборах як кандидатом так і виборцем та агітатором ))) Ніхто окрім нас!!!))
10. Седой / 5 травня 2020, 10:03 Цитувати
8.Ltava
« проблема не особі керівника а в тому що майбутні кандидати ще гірші »

А вы можете опровергнуть? Вся история современной Украины прямо кричит об этом! Ну может только Янукович незначительно «испортил» график деградации, влез между Ющенко и Порошенко. Но и это только в пределах статистической погрешности. А так уверенной поступью крокуете (так по украински) в пропасть. Не пора остановиться?
11. Седой / 5 травня 2020, 10:05 Цитувати
а лучше - попробовать разаернуться. Хотя в гору идти - оно тяжелее...
12. Ltava / 5 травня 2020, 10:41 Цитувати
10.Седой
«А вы можете опровергнуть?»


Я не хочу нічого заперечувати, я пропоную задуматися над тим для чого існує місто, район, область , держава?)) Для того щоб нам зручно жилося))) Якщо мені не зручно то влада щось робить не так і її потрібно підправляти або міняти )) Не має на кого? Не правда, невже навколо нас не має людей які порядно живуть, працюють, виховують своїх дітей і онуків? Такі люди є , але ми їх не запрошуємо у владу а чекаємо хто нам на виборах роздасть подаруночки і заплатить за голоси ))) Порядна людина не повинна прориватися або боротися за владу))) ЇЇ потрібно запрошувати, наймати громадою на роботу-- керувати оформленням зручності нашого повсякденного життя)))
13. orakul / 5 травня 2020, 11:59 Цитувати
8.Ltava
« Хай буде такий аби не гірший)))»

А що, хіба це не логічно? Хіба треба так, як ми обираємо президентів - з кожним разом гіршого і гіршого? Ти десь перегрівся на праздники?
14. orakul / 5 травня 2020, 12:20 Цитувати
12.Ltava
«для чого існує місто, район, область , держава?)) Для того щоб нам зручно жилося)))»

Це тебе такому в совковій школі навчили? Держава, як і всі інші інституції, існують для того, щоб держати бидломасу в покорі і експлуатувати. С короновірусною епопеєю це стало особливо очивидним. Людям на рівному місці наділи ні від чого не захищаючі (скоріше навпаки) намордники і змусили їх покоритися. До речі, це ще й тест на покірнсть. Бидло сприйняло це за норму, незважаючи на те, що введена вона всупереч Конституції. Задумайся? Бидло не те що не заперечує проти посягання на його конституційні свободи, а воно, бидло, навіть радіє цьому. Хіба це не апофеоз мистецтва управління. Бидлові спочатку внушали, що війна, в якій перемогли їх батьки і діди, була неправедна, а тепер навіть заборонили й святкувати Перемогу. Умєть нада.
Чужий комент з тирнету "Когда была маленькой, то даже представить не могла себе, что когда то будет так, что выйти на парад равноценно будет тому, что встать нашим дедам и прадедам во время артобстрела с земли и начать наступление.»
І я не міг такого уявити, навіть у вже тіпа вольній Украйні, коли кромсали історію хто як хотів. Тепер це хвакт. Ми не достойні й підметок своїх предків. Тому у нас нема майбутнього. Ми - отстой. І ви тут розсусолюєте про якісь ОТГ і про мерів. Усьо, приїхали. Добре що наші діди цього не бачать. Слава Героям ВВВ! Позор і ганьба пришелепкам. Посилання на www.youtube.com
15. Ltava / 5 травня 2020, 12:23 Цитувати
13.orakul
«Ти десь перегрівся на праздники?»


Ти на праздники а я на свята )))


Зовсім не логічно, чому радіти гіршому а не створювати краще ?)) Ти по моєму застряг десь в часі із своїм сумом за минулим ))) Як той дід якому при Хрущові було найкраще бо баби були молоді))

Змінено 05.05.2020, 12:25
16. Ltava / 5 травня 2020, 12:30 Цитувати
14.orakul
«Це тебе такому в совковій школі навчили? »


Ні, це мене ще антична філософія вчила))) Ну ти на це не звертай увагу))) там думати потрібно)) Енергію витрачати )))

14.orakul
«Добре що наші діди цього не бачать. Слава Героям ВВВ! Позор і ганьба пришелепкам.»


І не пий на жарі)))
17. Borch / 5 травня 2020, 13:55 Цитувати
8.Ltava
«По вашому виходить що головна проблема не особі керівника а в тому що майбутні кандидати ще гірші ))) Хай буде такий аби не гірший))) Не дуже ви високої думки про наш набір політично активних земляків )))»

Так. Не дуже високої. Тому що політично активних земляків у нас немає. Є політично активні клоуни. Притому поголовно. Один Філон адекватний, та і той морозиться.
12.Ltava
«Такі люди є , але ми їх не запрошуємо у владу»

Якщо вони самі не заявляють свої амбіції, то навіщо вони потрібні, прохані слабаки.
12.Ltava
«Порядна людина не повинна прориватися або боротися за владу))) ЇЇ потрібно запрошувати, наймати громадою на роботу-- керувати оформленням зручності нашого повсякденного життя)))
»

Може їй ще і попу підтирати? Не смішіть! Така людина може і не буде красти, але на цьому її заслуги і закінчаться. Люди поділяються на два типи, газ або тормоз. Тормоз це ще гірше Копельця буде. Бо появиться якийсь підхалуй і буде рішати справи…
18. Borch / 5 травня 2020, 14:03 Цитувати
7.микола козак
«Ви читаєте і чуєте від людей , зацікавлених в компроматі.Багато з того , що пишуть і розпускають слухи не є правдою.
»

Бачив плитку біля поліклініки? шо то за х.йня? Це тільки больні на голову могли придумати посеред асфальту ложити. Немає коштів положіть менше в довжину, але по всій ширині. Короче, не слухи це все, Санич твій недоколиханий! Сто процентів!!!
19. Ltava / 5 травня 2020, 14:05 Цитувати
17.Borch
«Така людина може і не буде красти, але на цьому її заслуги і закінчаться. Люди поділяються на два типи, газ або тормоз. »


Може Вам просто нормальні люди не зустрічалися ))) Одні гази та тормози ))) А амбітні вони вже десь реалізовують свої амбіції і працювати на громаду а не обкрадати її, та ще із такими вимогами від членів громаади то це не на кожного)) Так , шукати і запрошувати, як кожного гарного спеціаліста шукають для виконання робіт )) Ви ж додому на виконання яктихось робіт шукаєте чи з вулиці бомжів берете?))
20. Borch / 5 травня 2020, 14:32 Цитувати
19.Ltava
«Так , шукати і запрошувати, як кожного гарного спеціаліста шукають для виконання робіт»

Нормальні спеціалісти викладають свої резюме, пропонують свої послуги, виставляють свої кандидатури. А не ждуть поки хтось їх методом екстрасенсорики знайде. Ті хто чекають, поки їх побачать, люди не досить розумні, значить дурні. Почнуть газувати, будуть розумними. Поки слюні пускають, чмошна в них судьба! Вірите в добро? Я бачу реальність! Ваша віра дитяча, дивіться на речі без романтики, побачите більше.
Нормальний спеціаліст на посаду мера, повинен сам заявити свої амбіції, а не чекати поки його хтось за ручку приведе! Хочете поспорити що це не так? Так ви програєте уже осіню, бо буде так як я сказав, знову недоколиханий мер. Романтиків у нас ще багато, сидять чекають, чого чекають хто знає. А тим часом справи робляться, бабки мутяться.
21. Ltava / 5 травня 2020, 15:16 Цитувати
20.Borch
«Нормальні спеціалісти викладають свої резюме, пропонують свої послуги, виставляють свої кандидатури»


Нормальні кандидати на посаду уже десь працюють)) Ми маємо досвід керівництва молодих та перспективних)) А зірватися на виборну посаду із таким срачем у господарстві міста і з такими нічим не обгрунтованими претензіями жителів то не кожному таке лайно потрібне ))) Ось ви ще людину не бачили а вже і слабак і тормоз і т.д.))) "Виходити на люди" , щоб тебе і твою родину все місто взяло під нагляд, щоб кожен твій крок критикували і кожну твою дію обговорювали ((( Кому такий головняк потрібний? Як що не йти бюджет розкрадати )))
22. Borch / 5 травня 2020, 16:05 Цитувати
21.Ltava
«"Виходити на люди" , щоб тебе і твою родину все місто взяло під нагляд, щоб кожен твій крок критикували і кожну твою дію обговорювали ((( Кому такий головняк потрібний? Як що не йти бюджет розкрадати )))
»


Добре сказано. І повернулись ми до початку діалога.

4.Borch
«Потому что не будет кандидата, даром стараетесь.»
23. Ltava / 5 травня 2020, 16:48 Цитувати
22.Borch
« І повернулись ми до початку діалога.»


Але визнайте що ми відійшли від «перегавкування» до діалогу і це вже плюс)))
24. orakul / 5 травня 2020, 17:06 Цитувати
15.Ltava
«Зовсім не логічно, чому радіти гіршому а не створювати краще ?)) »

Ти блін знову все перекручуєш? Хіба краще, коли буде гірший? Ні. А коли буде кращий, то таки краще, але ти ж такого не пропонуєш і ніхто не пропонує. Ти ж сам пишеш "Порядна людина не повинна прориватися або боротися за владу))) ЇЇ потрібно запрошувати, наймати громадою на роботу-- керувати.."
А ми тут спостерігаєм саме боротьбу за владу, і зовсім не кращих борців за мерське крісло . Чи ти наївно думаєш, що на Копелця наїзджають просто так?
25. orakul / 5 травня 2020, 17:08 Цитувати
15.Ltava
«Як той дід якому при Хрущові було найкраще бо баби були молоді))
»

Вважаєш що щось умне ляпнув? Сам не думаєш доживати до того часу коли здаватиметься що при зельцу були дівки молодими?

Змінено 05.05.2020, 18:46
26. orakul / 5 травня 2020, 17:35 Цитувати
16.Ltava
«Ні, це мене ще антична філософія вчила))) Ну ти на це не звертай увагу))) там думати потрібно)) Енергію витрачати )))»

Афігеть, який ти умний, блін. А чого ти нам тут нічого не розкузуєш? Що, жаба давить поділитися? Може ти з Сократом чи Платоном на брудершафт пив? Ти ж не мовчи. Ділися ідеями. Що там ті хвілософи писали? Невже щось про Копельця і про Ісипа з Галушкою? Чи може про те, щоб героїчні подвиги батьків і дідів позабували?
Це добре, що ти нагадав про древніх хфілософів. Ось тобі така собі повчальна платонова притча. Наче про наших свідомих, які тут товчуть з пустого в порожнє як дикуни в печері. Послухай уважно, тільки не пергрійся, і не пий.
Посилання на www.youtube.com
27. Ltava / 5 травня 2020, 19:11 Цитувати
26.orakul
« Послухай уважно, тільки не пергрійся, і не пий.»


Тю !!!! тебе на комікси потянуло ))) Тю тю тю і ще раз тю )))

Посилання на www.youtube.com
Якщо заморишся мозгами відпочивай)))
28. Ltava / 5 травня 2020, 19:12 Цитувати
26.orakul
« Може ти з Сократом чи Платоном на брудершафт пив? »


Не пив , але думаю до мене люди теж жили)) чому мені знову з нулів розпочинати )))

Змінено 06.05.2020, 06:47
29. микола козак / 5 травня 2020, 20:47 Цитувати
Дивний у вас хлопці діалог.Кожен хоче казатись розумніше всих .За посади сукажу , зберіться і поставте вимогу , щоб керівник отримував зарплату відсотків на 20% вищу за середню по громаді і ніяких премій , коли економіка громади храмає , та відповідальність за крадіжку , і вам доведеться ловити претендентів , як зараз ловлять на службу в армію.
30. orakul / 5 травня 2020, 21:21 Цитувати
27.Ltava
«Тю !!!! тебе на комікси потянуло ))) Тю тю тю і ще раз тю »

Ти таки перегрівся десь. При чому тут комікси? Ти вникни в суть платонової притчі, а не комікси тобі ввижаються. Вникнеш, то і не будеш слухати отих своїх талмудистів баумейстерів тіпа хвілософів. Я тобі й в Кобеляках можу знайти таких хвілосохвів. Це ж треба було запасти на такого талмудиста. Тут тобі притча Платона не допоможе. Але про всяк випадок на тобі не комікс, як ти кажеш, а тупо текст. Читати ти ж вмієш. Посилання на vikent.ru
31. Ltava / 6 травня 2020, 06:53 Цитувати
Ненормативна лексика
29.микола козак
«За посади сукажу »


Ваша обмовка майже по Фрейду ))) Сука жу так сука жу )))

29.микола козак
« і вам доведеться ловити претендентів »


Я це і пропоную , ловити(запрошувати) претендентів з чітко визначеною винагородою, з правами і обов"язками і з відповідальністю за результат )) Можливий референдум довіри кожен рік ))

29.микола козак
«Дивний у вас хлопці діалог.Кожен хоче казатись розумніше всих .»


Багато не зрозумілих слів? Не підслуховуй чужі розмови )))
32. Ltava / 6 травня 2020, 06:56 Цитувати
30.orakul
« Читати ти ж вмієш. Посилання на vikent.ru»


Не мені з Платоном спорити )))

30.orakul
« Я тобі й в Кобеляках можу знайти таких хвілосохвів.»


Вам повезло А мені хоч із свічкою по вулиці ходи ))))))) одні ...............)))

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.