Тарас Зуб замість Рити Верби

Тарас Зуб замість Рити Верби

У Новосанжарській РДА відбулися кадрові зміни.

Із моменту оголошення карантину робота районних адміністрацій, рад, усіляких секторів і підрозділів проходила, у основному, дистанційно. І більш ніж за два місяці в тижневику майже не було матеріалів про події за участю чиновників як Кобеляцького, так і Новосанжарського районів. Лише на офіційних веб-сайтах РДА та райрад з’являлися поодинокі фото очільників району та їх помічників. До того ж, усі вони на фото в масках. Саме тому кореспонденти «ЕХО» упустили, що голова Новосанжарської РДА Владислав Васюта визначився з новим заступником. Так, керівник району замінив Риту Вербу на Тараса Зуба.

Згідно з біографією новопризначеного заступника, Тарас Вікторович народився 25 липня 1981 року в Полтаві. У 2006 році здобув вищу освіту в Полтавській державній аграрній академії за спеціальністю «механізація сільського господарства». Трудову діяльність розпочав з 2006 року. Працював інженером-програмістом ТОВ «Інтертелеком», ТОВ «Вакан Сервіс». Тобто, екс-фермер узяв собі в помічники програміста.

У декларації Тарас Зуб вказав, що має доньку і сина. Із грудня 2016‑го володіє в Полтаві кімнатою загальною площею 32,6 квадрата. Їздить заступник на легковому автомобілі «Форд Фокус», 2013 року випуску, придбаному в цьому ж році. Останнє місце роботи — інженер товариства «Вакан Сервіс». У 2019‑му Тарас Зуб отримав у якості заробітної плати 62 400 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
29 травня 2020, 16:16 | Нові Cанжари | Політика

1. antibloger / 2 червня 2020, 07:59 Цитувати
Читаю коментар на фейсбуці Ігоря Філоненко -
Ольга Отливанная та тому що незрозуміла логіка призначень. Це раз. По друге. Подивіться декларацію зама. У нормальній державі до нього було б багато запитань від фіскалів. Смішна зарплата на яку задекларований автомобіль не купиш.

А тепер запитання до Філоненка чи давно він в дзеркало дивився, і чи були до нього "запитань від фіскалів" ? Хочеться нагадати дохід «визнаного» Паршевлюка - щось біля 3000 за РІК. Чи то в «Єхо» в 2013 була криза, чи в своєму оці колоду не видно...?
2. Filon / 3 червня 2020, 07:11 Цитувати
1.antibloger
«
А тепер запитання до Філоненка чи давно він в дзеркало дивився, і чи були до нього "запитань від фіскалів" ?»

Шановний антиблогер. До мене у фіскалів запитань немає. А якщо і будуть, то без проблем відповім. У мене доході із витратами сходяться. Можу оприлюднити свою декларацію. Хоча по закону не зобовязаний це робити. Одна умова - одночасно із Вами. Щодо Володі Паршевлюка. Ви ще минуле століття згадайте - це раз. Друге, а яке Філоненко має відношення до зарплати Паршевлюка? Ви не плутайте грішне із правведним. Я Володі ніколи зарплати не платив. Вивчіть матерііальну частину для початку. А до Зуба запитання і фіскалів мають бути.
3. antibloger / 5 червня 2020, 06:56 Цитувати
2.Filon
«Щодо Володі Паршевлюка. Ви ще минуле століття згадайте - це раз. Друге, а яке Філоненко має відношення до зарплати Паршевлюка? Ви не плутайте грішне із правведним. Я Володі ніколи зарплати не платив. Вивчіть матерііальну частину для початку. А до Зуба запитання і фіскалів мають бути.»

По перше - "не зрозуміла логіка" навіть не журналістської, а людської етики знаєте хто найбільше кричить вор, отож... по друге досить швидко ВИ відмежувалися від редакційної політики, напевно завжди були проти "зарплат в конвертах" і неодноразово ПУБЛІЧНО, як і в цьому випадку, заявляли свій протест безпосередньому роботодавцю ...
А тепер спробую "гуморнути " то на МОЮ ДУМКУ написали б ...
Подивіться декларацію зама. У нормальній державі до нього було б багато запитань від фіскалів. Смішна зарплата на яку задекларований автомобіль не купиш. На жаль редакція «ЄХО» "в минулому столітті" цим також грішила!

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.