Перевіряють готовність закладів освіти до проведення ЗНО

Перевіряють готовність закладів освіти до проведення ЗНО

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби перевіряють готовність закладів освіти до проведення тестування з ЗНО, відповідно до вимог Головного державного санітарного лікаря України.

Із 25 червня до 17 липня випускники Полтавщини складатимуть зовнішнє незалежне оцінювання. Всього тестування складатимуть 13081 абітурієнтів.

На Полтавщині визначено 8 округів для проведення ЗНО: Полтава, Кременчук, Гадяч, Лубни, Миргород, Карлівка, Кобеляки, Пирятин. Усього функціонуватиме 57 пунктів.

Але саме тестування може відбутися тільки, якщо будуть дотримані вимоги постанови Головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка № 24.

Наразі, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби перевіряють, чи готові  заклади освіти до проведення тестування із ЗНО.

Формат і процедура проведення ЗНО у 2020 році не зміняться. За правилами, при складанні ЗНО в аудиторії перебуває максимум 15 учасників та 2 інструктори.

Обов’язковою є дистанція 1,2 метри між учасниками в аудиторії, яка, безумовно, буде дотримана у зв’язку з епідемією. Соціального дистанціювання необхідно дотримуватися і біля входу в приміщення, у якому проходитиме тестування, щоб уникнути скупчення людей.

Пункти, де відбуватиметься тестування, повинні бути забезпечені медичними масками, безконтактними термометрами, дезинфікуючими засобами і захистом для медиків.


Автор: ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області

1. Annt / 15 червня 2020, 17:35 Цитувати
ЗНО это как страшный сон...

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.