«Полтавського терориста» Романа Скрипника ліквідували

«Полтавського терориста» Романа Скрипника ліквідували

1 серпня, близько 02.00, на околиці селища Опішня Зіньківського району під час проведення розшукових заходів щодо розшуку Скрипника, у один із нежилих будинків зайшов начальник СРПП Зінківського відділення Гадяцького відділу поліції капітан поліції Гума, та виявив злочинця.

Як пише заступник керівника МВС Антон Геращенко, Скрипник, погрожуючи гранатою, знову взяв у заручники поліцейського. Гума мав при собі табельну зброю. З метою затримання зловмисника введено в дію спеціальну поліцейську операцію «Грім».

Злочинця було ліквідовано снайпером поліцейського спецназу КОРД через влучний постріл. Заручник мав три секунди для того щоб відскочити від місця вибуху гранати. Він залишився живим та неушкодженим.

У Романа Скрипника була можливість здатись поліції і залишитись живим, хоча і провести багато років за решіткою. Але він сам обрав свій шлях...

Антон Геращенко дякує всім поліцейським та Нацгвардійцям, які були залучені до операції по пошуку та затриманню небезпечного злочинця.

Нагадаємо, поліцейські більше тижня розшукували Романа Скрипника, який за допомогою гранати раніше захопив у заручники поліцейського.

1 серпня 2020, 09:04 | Зіньків | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.