Із 17 серпня почнуть перевіряти школи

Із 17 серпня почнуть перевіряти школи

Якщо влада не прийме рішення щодо посилення карантину, то із 1 вересня українські школярі, зокрема і юні жителі Кобеляцького району, отримають можливість навчатися. Але перед цим навчальні заклади перевірять на предмет готовності до початку навчального року.

Як відомо, першими в Кобеляцькому районі відновили свою роботу міські дошкільні навчальні заклади. Окрім них, уже приймають діток дитсадки в Світлогірському, Марківці  та Солошиному. Усі інші заклади відтермінували в часі відновлення роботи.

Днями стало відомо, що готові до відновлення роботи дитсадки в Бутенках, Бережнівці, Дрижиній Греблі та Григоро-Бригадирівці. Якщо не буде ніяких нововведень щодо карантинних обмежень, більшість інших дошкільних навчальних закладів відкриються в двадцятих числах серпня.

Перед тим, із 17 серпня чиновники райдержадміністрації розпочнуть перевіряти стан готовності як дитсадків, так і шкіл до відновлення повноцінного навчального процесу. Звичайно ж, середні навчальні заклади відкриються, як завжди, 1 вересня.


Автор: Ігор Філоненко

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.