Як у кобеляцькому «Екопарку» верблюду реабілітацію надавали

Як у кобеляцькому «Екопарку» верблюду реабілітацію надавали

У червні 2018 року в Кобеляках відбулося відкриття комунального підприємства "Екопарк", що знаходиться в мікрорайоні Заворскло. Парк створили на базі кінноспортивної школи, яка перейшла в міську раду від районної.

6 серпня у соціальній мережі Facebook користувач Ганна Білаш акцентувала увагу на тваринах, які утримуються в Кобеляцькому комунальному підприємстві "Екопарк". Зокрема, на, м’яко кажучи, хворобливий вигляд верблюда.

Громадська організація UAnimals у ФБ поінформувала, що "від учасників спільноти стало відомо про ситуацію в так званому екопарку в Кобеляках (Полтавська область), де в жахливому стані утримується цей верблюд. Готуємо звернення у поліцію від ГО та комунікуємо з місцевими активістами".

Крім того, місцеві активісти домовилися в понеділок зустрітися з міським головою, аби задати йому ряд запитань стосовно утримання тварин у "Екопарку".

10 серпня 2020, 20:16 | Кобеляки | Цікаве



1. Fuks / 10 серпня 2020, 20:48 Цитувати
Маладец Санич,чеше як кажуть як Троцький.Документи липа.Санич дивися бо Кернес як побаче це відео,то буде худо..Шутка.А взагалі міська влада де..ли.
2. ZLUKA / 10 серпня 2020, 22:01 Цитувати


Змінено 08.01.2021, 21:17
3. Fuks / 10 серпня 2020, 22:28 Цитувати
Злука ти не права тут.Ну навіщо з нещасної тварини так знущатись,нема можливості утримувати і лікувати то не потрібно їх і утримувати.Подивіться там всі тварини виснажені,замучені а ви їх дітям показуєте.І ще,не думаю що в Харківському зоопарку довели до такого стану тврину.Так що тут не вибори а просто людське а не показушне відношення до справи.Доречі,подивіться на розпіарений парк біля БК,половина рослин позасихали,будяки з амброзією на клумбах.Ну не по карману такі проекти місту,не покарману.
4. КАМаз / 10 серпня 2020, 23:42 Цитувати
От чому всі ці захисники пахана задрипаного відразу все пов’язують з виборами. Верблюд додихає - вибори, амброзія в парку - вибори, асфальт в калюжі та в землю кладуть - вибори, сміття возять в ЛІС - вибори, в комунхозі заробітню плату не платять - вибори, на днях буде Водоканал ++ - вибори, а не здається вам, що цей сільський жлоб довів місто до зубожіння. Ну да зараз накинуться, он який парк, медальки дітям дав, день міста он який крутий відгепав, навіть десь плитку поклав, яка вже розсипалась. А не пора його всраною мітлою гнати назад в Жуки цього пі..а гнойного!!!!
5. Олексій / 11 серпня 2020, 12:05 Цитувати
4.КАМаз
« А не пора його всраною мітлою гнати назад в Жуки цього пі..а гнойного!!!! »

Ні, не пора
6. Dimon / 11 серпня 2020, 12:44 Цитувати
4.КАМаз
«А не пора його всраною мітлою гнати назад в Жуки цього пі..а гнойного!!!!»

Давно пора!!!!!!!
7. orakul / 11 серпня 2020, 13:53 Цитувати
2.ZLUKA
«нема можливості утримувати і лікувати то не потрібно їх і утримувати»

Воно може й так, але з іншого боку, виявляється, що це глобальна проблема. Ось бенін сайт пише, що "УКРАЇНЦІ ЗГУРТОВУЮТЬСЯ, ЩОБ РЯТУВАТИ ВІД ГОЛОДУ ТВАРИН У ЗООПАРКАХ" Виявляється, що на Україні здихають з голоду не лише українці, а й тварини. Хоча, для власників України різния між першими й другими не велика, якщо взагалі є. Посилання на tsn.ua

Змінено 11.08.2020, 13:54
8. orakul / 11 серпня 2020, 14:09 Цитувати
2.ZLUKA
«як би їх дійсно хвилювала учать цього верблюда , його здоров"я то тоді - честь і хвала таким людям»

Якби не фігура Копелеця, як кандидата на голову ОТГ, то про того верблюда ніхто б і не згадав. Тут ви праві. Прикольно ще й те, що усім отим «захисникам» глибоко наплювати на долю багатьох людей, які якщо й не подихають з голоду, то з відсутності меддопомоги точно. Навіть сам медик-ротарієць, реформатор медицини Коробейник просить допомоги у фейсбуці. Як воно в житті бува. І усі оті тіпа захисники тварин є тіпа патріотами, тобто тими, хто в свій час у совку не наїдався ковбаси, зробленої, як відомо, з тварин. Тепер вони ковбаси наїдаються. Але ковабаси малувато, тепер до корита хочеться
9. микола козак / 11 серпня 2020, 14:18 Цитувати
Ну а чому б КАМАЗУ і ФУКСУ не взяти сапку та не сполоти ту амброзію на клумбах , чи навіть без сапки просто вирвати? А потім скинутись і купити тому верблюдові корму ?Цим критикам очевидно Копилець наступив на мозоль , тільки ж Копилець не доглядає верблюда , там же є доглядальники такі як КАМАЗ і ФУКС .А те , що ця тріскотня пепредвиборна , то і до ворожки непотрібно ходити , навіть автор став невідомим .Тож ви пацани понапрасну стараєтесь .Тепер давайте погнали на мене , як Копилець мені платить.
10. ZLUKA / 11 серпня 2020, 16:09 Цитувати


Змінено 08.01.2021, 21:17
11. Fuks / 11 серпня 2020, 16:36 Цитувати
Шановний нешановний Микола Козак він же Анаьлій Іванович Ку.По перше я плачу податки і не малі як по кобеляцьких мірках і роблю свою роботу яку вмію і люблю і не наймався в двірники чи в скотники до Капильца.По друге якщо вже робите проекти так доводьте їх до ума а не розказуйте що хтось щось повинен зробити.Привезли верблюда і інших тварин то організуйте їм достойний догляд,так само і в парку.Насадили рослин,то полведіть воду,полийте їх організуйте догляд.До речі фотографії дитячі повитирайте,бо птахи обгадили стидно дивитись.А то всюди лиш піар.Отак непане Куч...нко.
12. Fuks / 11 серпня 2020, 16:39 Цитувати
Злука а вам все таки вибори.Ви як Лука в Білорусі боїтесь.Та не вибори.А головотяпство ваше і вашого патрона дратує.
13. Светка / 11 серпня 2020, 17:08 Цитувати
Як фукс гарно сказав, бур’янами повинен займатись комунхоз, а тваринами екопарк, а не ви прополіть, а ви кабаків привезіть для верблюда, що за бред. Кучеренко це не той пердун старий лисий? Так йому потрібно вже дома сидіти і дати молоді дорогу.
14. микола козак / 12 серпня 2020, 15:44 Цитувати
11.Fuks
«По перше я плачу податки і не малі як по кобеляцьких мірках і роблю свою роботу яку вмію і люблю і не наймався в двірни»

Ну перш за все ми платимо податки всі , навіть немовлята ,коли купляють підгузники , там є складова ПДВ . Отже ми всі платим ПДВ і за вас пане , бо ви коли продаєте якусь хреновину , то берете з нас ПДВ.От якби ви надав екопарку гуманітарну допомогу , щоб виходити того верблюда , це було б з вашої сторони і гуманно і похвально , а ви пустий критик.Отам ще Светка голос подає , може і в тебе , де ти нагадила ,комунгосп повинен прибирати?Ви проїдьте по Кобеляках і подивіться , як ви кругом понагаджували і хочете , щоб кілька чоловік комунгоспу за вами вбирали.Ви хоч дома познищуйте буряни.Іще , не чіпайте Кучеренка , бо я не Кучеренко , а Микола Козак.А оцей ваш лепет тісно повязаний з виборами і це правда , ви стараєтесь дуже , але пролетите.
15. Fuks / 12 серпня 2020, 19:24 Цитувати
Не повинен я надавати допомогу екопарку.Бо то тупа,показушна хотелка вашого патрона Капильца.До речі фінансується з бюджету.І мабуть бабла списано до міліончика туди.Щодо прибирання то для цього да є комунгосп який повинен займатися тим чим потрібно а не хотєлками пахана.Для того щоб не нагаджували і косились бурьяни колись був екоінспектор який слідкував за цим всим.А врешті решт зменшіть зарплату меру 10 тисячного міста,зменшіт фінансування Копельцевого футбольного клубу,та й екопарк розкіш,візьміть в комунгосп необхідну кількість людей,заплатіть нормальну і регулярну зарплату їм і буде порядок.А так Козляче ти сам собі суперечиш.А що до виборів то я би не вибирав старого маразматичного голову розваленого не одного колгоспу.а там люди хай рішають..
16. микола козак / 12 серпня 2020, 19:55 Цитувати
Та ніхто тебе і не силує надавати допомогу.Допомога - діло добровільне.А той ЕКО інспектор , про якого ти говориш, це була пуста затія , нічого путнього вони не зробили , правда були оштрафували якусь бабку , що викопала кілька петуній .Чисто не там , де прибирають , а там , де не смітять.Ну а футбольний клуб , це для людей , і якщо ти не любиш футбол , то це не значить , що потрібно його розганяти , є люди крім Копельця , які хочуть футбол , да і молодь хоч чимось зайнята , менше жде легалізації марихуани і проституції.
17. orakul / 12 серпня 2020, 21:57 Цитувати
16.микола козак
«, нічого путнього вони не зробили , правда були оштрафували якусь бабку , що викопала кілька петуній»

Це добре що нагадав. У тих ребьят, папєрєдніков, з подачі яких оці всі тьорки відбуваються, була якась патологічна фашистьська ненависть до людей старшого покоління. Неначе у них і батьків та дідів не було, наче вони якісь інкубаторські чи якісь трансформери.
Посилання на exo.in.ua
18. Чудо Юдо / 12 серпня 2020, 22:19 Цитувати
9.микола козак
«у а чому б КАМАЗУ і ФУКСУ не взяти сапку та не сполоти ту амброзію на клумбах , чи навіть без сапки просто вирвати?»

Ну може тому що це не робота КАМАЗА чи ФУКСА?
Так нехай і мені прийдуть город сполять, а я посплю зайвих пару часиків.
19. Fuks / 12 серпня 2020, 22:23 Цитувати
Я ж не проти футболу,не проти екопарку але я проти що туди списують бешені бабки,разом мабуть до двух міліонів і толку нема.А грошики ті йдуть пахану.Та й футболістів місцевих,кобеляцьких там мабуть три чи чотири.Да іще,боїтесь ви виборів,дуже боїтесь.Тільки чуть покритикували мера вже вибори,вже попередники...Не хотів казать ну скажу,знаючи норов і повадки Санича я б йому не рекомендував обиратись бо він закінче свою карьєру вибачте за грубість кліткою..Часи міняються і рано чи пізно прийдеться відповідати..Не хочу бути Вангою...Але.
20. Чудо Юдо / 12 серпня 2020, 22:24 Цитувати
14.микола козак
«А оцей ваш лепет тісно повязаний з виборами і це правда , ви стараєтесь дуже , але пролетите. »

А наближення виборів відміняє факт заростання міста амброзією і недостатньо хорошого ставлення до тварини? Бо Ви там старанно до цього апелюєте, немов це вибори винні у тому, що верблюд має такий жахливий вигляд.
21. Fuks / 12 серпня 2020, 23:05 Цитувати
І ще, не Вангую але..Кобеляки ждуть важкі часи,населення зменшується,через три роки буде втрачено статус міста,побудована дорога також перекриє грошові надходження в місто,втрата статусу райцентру також вдарить по бюджету.кардинально зменшиться кількість бюджетників,які нажаль являються основними донорами бюджету,зменшиться кількість адміністративних послуг і т д,так що перспективи так собі,а ви футбол та попугаї..
22. микола козак / 13 серпня 2020, 09:08 Цитувати
Ваші судження , що краде один Копилець.Є правоохоронні органи , які повинні встановити краде він чи ні.Ви очевидно , Як бізнесмен теж обкрадаєте народ непомірними цінами на ваші послуги.Виходячи з вашої логіки ВСІ КРАДУТЬ , тож непотрібно і жити.А Ісипи з Галушками теж крали , їздили в Америку варити борщ не засвої ж ? Була така собі туристична команда.А коли у вас є до верблюда співчуття , то візьміть його під свою опіку , як бізнесмен виділіть йому на верблюжу колючку , це буде гуманно , буде діло , а не сама передвиборна критика.Я зовсім не намагаюсь захищати Копельця , він нехай сам себе захищає , але потрібно враховувати , що не Копилець доглядає верблюда , а хтось інший , який можливо теж обкрадає того нещасного верблюда.
23. Чудо Юдо / 13 серпня 2020, 09:44 Цитувати
22.микола козак
«але потрібно враховувати , що не Копилець доглядає верблюда , а хтось інший , який можливо теж обкрадає того нещасного верблюда. »

Той хто доглядає, майже безпосередньо, веблюда біля Копельця за столом сидів.
24. микола козак / 13 серпня 2020, 12:11 Цитувати
Ну сидів біля Копельця , тепер біля верблюда , що з того ?
25. Чудо Юдо / 13 серпня 2020, 16:44 Цитувати
24.микола козак
«Ну сидів біля Копельця , тепер біля верблюда , що з того ? »

На відео він біля Копельця сидить і, по ідеї, розповідає як він доглядає за верблюдом. Можна послухати що казав.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.