Майданчики для гри у волейбол, баскетбол і теніс

Майданчики для гри у волейбол, баскетбол і теніс

Цього року мають з’явитися в Нових Санжарах і Руденківці.

24 липня голова Полтавської обласної ради Олег Синєгубов видав розпорядження «Про затвердження переліку місць встановлення мультифункціональних спортивних майданчиків у 2020 році».

Майданчики матимуть розмір 18х32 метри. У список десяти громад, для яких придбають обладнання, входять Нові Санжари (вулиця Центральна, 41) і Руденківка (вулиця Шкільна,5).

31 липня Департамент освіти і науки Полтавської ОДА оголосив тендер на закупівлю десяти поліуретанових покриттів та спеціального обладнання для облаштування мультифункціональних спортивних ігрових майданчиків зі штучним покриттям

Загальна вартість закупівлі становить 6 800 000 гривень. Тобто, 680 000 — один.

Згідно додатку №1 до договору, у комплект одного майданчика входять поліуретанове покриття — 576 квадратних метрів, стійки баскетбольні з сіткою — 1 комплект, стійки волейбольно-тенісні з сітками для волейболу й тенісу — 1 комплект. Монтаж також включений у вартість робіт.

Аукціон із визначення постачальника відбудеться 6 жовтня. І якщо він пройде вдало та дозволятимуть погодні умови, то в цьому році в Нових Санжарах і Руденківці, крім футбольних полів зі штучним покриттям, з’являться багатофункціональні — для гри у волейбол, баскетбол і теніс.


Автор: Олександр ДІДЕНКО
13 серпня 2020, 16:50 | Нові Cанжари | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.