Аграрії знову ремонтують дороги

Аграрії знову ремонтують дороги

Так, між населеними пунктами Золотарівської сільської ради автодороги ремонтували при допомозі керівника агрофірми «Урожай» Василя Гордійка. Редакція дізналася про це при досить незвичайних обставинах.

На Вайбер автора цієї статті написав один із жителів Ганжівки. Він повідомив про наступне:

— По селу вже кілька днів підряд їздить вантажівка фірми «Онур». Возять гранвідсів і щось схоже на бетонну суміш. Сиплять купи під дворами. Як на мене, це продають крадене із будівництва дороги Н-31.

Під час дискусії в чаті, чоловік категорично відкинув припущення про те, що будівельні матеріали для подальшого ремонту доріг завозять за кошти сільської ради. Не вірить він і у варіант, що став свідком поки що прихованого «благодійництва» з боку когось із кандидатів на посаду кобеляцького міського голови.
Для того, щоб перевірити надану інформацію, редакція для початку звернулася до золотарівського сільського голови Володимира Кобеля.

Той відповів, що сільська рада не закупляла ніяких будівельних матеріалів для проведення ремонту доріг чи інших об’єктів. І висловив припущення, що це зробив уже згаданий Василь Гордійко.

У свою чергу, Василь Макарович, із яким ми поговорили по телефону, прокоментував:

— Так, наша агрофірма закупляла асфальтовий зріз для ремонту сільських доріг. А потім наші працівники ним і «латали» ями на дорогах. Не бачу в цьому нічого поганого, тим більше, незаконного. Проїдьтеся, по дорогах можна їздити. Але в Ганжівку під двори ми нічого не завозили.

Проїхалися. Дійсно, ям на дорозі до Ганжівки немає. Їх «залатали». На скільки вистачить такого самодіяльного ремонту — питання риторичне. Щодо куп будматеріалів під дворами, то це явне перебільшення. Щось схоже на гранвідсів і бетонну суміш висипали лише біля однієї садиби.
Місцеві жителі коментують:

— Це чоловік купив для себе. Щось будувати буде.

Представник фірми «Онур», який попросив, щоб його прізвище і посаду не називали, у свою чергу підтвердив, що будматеріали в Ганжівку ймовірно привезли, викравши їх із будівництва дороги.

Він зазначив:

— Якщо солярку крадуть, то можуть красти й інше. Нічого незвичайного.

Дійсно, нічого незвичайного. Будматеріали як крали, так і крадуть, дороги селяни як ремонтували, так і ремонтують.


Автор: Ігор ФІлоненко
20 вересня 2020, 10:19 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.