Копелець просить підтримки в обласної ради

Копелець просить підтримки в обласної ради

10 грудня відбулося третє пленарне засідання першої сесії Кобеляцької міської ради. У розпорядженні міського голови про скликання зібрання, оприлюдненого днем раніше, вказувалося одне питання порядку денного — про внесення змін до Регламенту міської ради.

Нагадаємо, що на попередньому засіданні Анатолі Таранушич від імені депутатів запропонував проводити сесії в залі засідань районної ради з використанням електронної системи «Рада».

Головуючий на сесії Олександр Копелець повідомив, що 9 грудня відбулася погоджувальна рада. На ній було прийняте рішення винести на сесію зміни до регламенту. Та очільник міськради від себе особисто запропонував включити в порядок денний ряд питань.

Як відреагували на це депутати, дивіться у відео.

10 грудня 2020, 14:10 | Кобеляки | Політика



1. Fuks / 10 грудня 2020, 14:54 Цитувати
Ну чо Панове,Саничу постоли сплетені.Депутати виберуть Вячеславівну секретарем ради,рік потерплять Копельця,потім винесуть недовіру йому і буде Таміла керувать.А Саничу таки важко,нервує здорово...Це погано.
2. Ltava / 10 грудня 2020, 15:06 Цитувати
Агонія місцевого самоврядування((
3. TAHKICT / 10 грудня 2020, 15:29 Цитувати
Депутатам респект і уважуха!!!Дійсно грамотні люди, яким не байдужа доля новоствореної ОТГ, от тільки не зрозуміла поведінка Жуківського Коза Ностри, він що хоче зірвати і розвалити організаційні питання по створенню структури ОТГ,як розвалив КК"Водоканал" та Міську сервісну службу, а потім в усьому буде звинувачувати депутатів, що не дали йому працювати, а точніше і далі красти за рахунок бюджету.Копелець знову показує свою дурість і некомпепетентність, його ручні депутати взагалі позаконкуренцією,сидять як істукани і не пошевеляться, команди в Копельця не має, який керівник така і команда.
4. TaranenkoSergiy / 10 грудня 2020, 15:49 Цитувати
Жах!! Вибачте за жорсткість. Які вони негідники ці Копельці, Спиці.
Кобелякам капець. Треба бюджет приймати. Бідні люди району..
Невже цього скотиняку терпіти 4 роки?!

Спиця, ви негідники з Копельцем!!
5. 1juriy / 10 грудня 2020, 15:56 Цитувати
У чому не правий Копелець?Депутати не хотять бути в комісіях,я так розумію.Тягнуть ,щоб не готувати бюджет.Працювати не налаштовані.Прийшли Копельця топити.
6. Serg73 / 10 грудня 2020, 16:06 Цитувати
Його уже давно пора втопити
5.1juriy
«Прийшли Копельця топити»

Він прийшов до влади на людському горі та стражданнях, скільком людям він долі поламав, я не знаю як його взагалі земля носить.Депутати навпаки хотять якнайскоріше прийняти бюджет і провести організацію ОТГ, а Копелець побачив ,що пахне шмаленим,в міську раду зайдуть неугодні йому люди, при яких буде красти набагато важче і менше, от він всіма можливими методами перешкоджає цьому.Хапуга і негідник!!!
7. 1juriy / 10 грудня 2020, 16:23 Цитувати
6.Serg73
«Депутати навпаки хотять якнайскоріше прийняти бюджет»

Як би хотіли розбрелися б по комісіях та готували бюджет і інші питання до сесії.Атак саботують.По якому горю він прийшов?Проголосували добровільно.Краще Копелець ніж Таміла з Таранушичем.Ті красти вміють.
8. Filon / 10 грудня 2020, 16:27 Цитувати
Печаль і дальняя дорога. А все тому що вже першу установчу сесію провели із кричущим порушенням законодавства. До речі. до відома, у депутатів і до сьогодні немає посвідчень. Вони у голови ТВК. Напевне вдома лежать. ще раз процитую незабутнього члена ТВК Олександра Спицю " Ми депутатів не рахували.." Правильно, як у тому анекдоті " Та хто тих молдаван рахує..." А тепер, наступного разу Санич скаже, що буде викликати юристів із Верховної ради, потім із ОБСЄ, потім спецназ.
9. Filon / 10 грудня 2020, 17:47 Цитувати
І не кажіть, що вас не попереджали Посилання на exo.in.ua
10. микола козак / 10 грудня 2020, 19:12 Цитувати
Панеи Філоненко , Ви просто негарна підла людина , яка зводить тут особисті рахунки.Інакше назвати вас не можу бо видалять.А це збіговисько саботажників , яке обрано по списках не існуючих партій , просто саботує роботу міської ради .Дехто з них має надію попасти в крісло от вони і чваняться , а запрпоновані Копильцем питання є невідкладними .А сесію зривають Таранушич , Андрієнко і ще кілька прихильників.
11. RONIN / 10 грудня 2020, 19:22 Цитувати
Було б доречно не "плигати" з місця а почати вирішувати "наболівші" питання, а їх набагато більше ніж запропонував Голова. А то виходить що хочеться народним обранцям прийти, відмітитись і втекти поскоріше до своїх справ... Люди добрі, питань повисло кілька сотень і байдуже, що "головне" одне!!! Сідайте на стільчики та починайте знаходити рішення, а то враження таке, що кожен ТАКИЙ герой і прийшов сам від себе а не від народу...
12. TaranenkoSergiy / 10 грудня 2020, 19:54 Цитувати
Спиця (козачок)!! Є процедури та закон! Вчора Копелець збирав голів фракцій та всі чітко домовилися - сьогодні закритвають сесію та у п’ятницю склткають другу сесію. Було повне розуміння (про це сказав Таранушич) але брехло Копелець у черговий раз всіх обдурив - для нього це як висякатися!

Копелець вчинив як Копелець: брехня, наглість.. Одним словом - покидьок.

Спиця, а Ви просто персонаж із Мауглі "а він називав тебе дощовим черв’яком" ШАКАЛ

Змінено 10.12.2020, 20:02
13. AVI90 / 10 грудня 2020, 19:57 Цитувати
Та їм головне розглянути регламентне питання (хочуть сидіти в кріслах залу засідань РДА), а те, що Копелець пропонував розглянути створення постійних комісій, бюджет, майбутнє автостанції їх не цікавить. Вони прийшли щоб добити громаду. Інакше їх дії назвати не можна. Половина з них бувші депутати Кобеляцької районної ради які одні в області не передали майно з районну в міську раду. І це притому, що Кобеляцька ОТГ найбідніша в області, а тепер роблять все можливе і неможливе щоб заграбастати (зробити) приватним залишки. Особливо стараються над заповідником Надворсклянським.
14. TaranenkoSergiy / 10 грудня 2020, 20:49 Цитувати
AVI90 існує закон (процедура) і д*біл Копелець стільки пропрацював, а цього не знає. Якщо працюватиме по закону - все буде добре.
На щастя, у депутати пройшли не барани, а мислячі й небайдужі до жителів Кобеляк депутати.

Рішення сесій, написаних Копельцем у Філіні більше не буде! Будуть закон та інтереси жителів громади Кобеляк

Змінено 10.12.2020, 20:50
15. 1juriy / 10 грудня 2020, 20:57 Цитувати
14.TaranenkoSergiy
«снує закон (процедура) і д*біл Копелець »
А Копелець ,що не по закону пропонує включити ряд питань?Він як голова не має права?
16. Borch / 10 грудня 2020, 20:59 Цитувати
Депутати тягнуть резину а земелька розходиться по рукам, чи не депутати. Мабуть Санич переграв всіх. Бо дурак… Поки всі зайняті законністю чи не законністю, друзі Козельця з Полтави розтаскують що можна.
17. GARYIK / 10 грудня 2020, 21:55 Цитувати
Ви подивіться, як проводиться сесія у Біликах. По регламенту депутати повинні голосувати не руками а системою РАДА. З Вашим керівником порядку у Кобеляцькій ОТГ не буде. Не має ні заступників, виконавчого комітету, не створені комісії, а скоро 2021 рік, і даже бюджету на наступний рік не має, з чого люди будуть отримувати зарплату?
18. микола козак / 11 грудня 2020, 09:20 Цитувати
Є таки мислячі люди, які розуміють , що можна сесію проводити і без системи рада , просто депутати повипендрювались і всими методами зривають роботу міської ради.Для того , щоб нормально працювати потрібно в першу чергу прийняти організаційні питання , а саме ті , що пропонує Копилець ,А ці жирні кабани з обвислими пузами вирішили зайнятись саботажем і це із-за такої бездарної виборчої системи по партійних списках , при якій в депутати попадають сумнівні особи.Десятками років дехто крутиться в депутатах і ніякого толку від них небуло і небуде.А в цьому зібранні зібрали жирних котів , яким життя громади по пірю .Таранушич отримує солідну зарплату в добробуті , Андрієнко в селі , то чи потрібна їм громада , хіба для того , щоб підхватити ще щось для себе.
19. Fuks / 11 грудня 2020, 10:04 Цитувати
Тормоз твій Санич.пора понять що наскоком не прокатіт.час вседозволеності минув.все по регламенту
20. Serg73 / 11 грудня 2020, 11:11 Цитувати
18.микола козак
«бездарної виборчої системи по партійних списках , при якій в депутати попадають сумнівні особи»

Упс,Спиця, питанн"ячко до тебе:а ти Копелецеві хіба кращих дерутатів підтасував по бюлетенях, сидять як глухонімі і ждуть коли їм їхній барин кісточку кинуть,бо серед них жирних котів і нема,тут ти правий,Cпиця їм і кісточки досить.А ті жирні коти,як ти кажеш,на кісточку не кинуться, бо мають гідність і гордість
21. EuqeneMukhin / 11 грудня 2020, 11:57 Цитувати
18.микола козак
«микола козак / »

Де тебе дурня знайшли?
22. Filon / 11 грудня 2020, 12:47 Цитувати
" Свіжачок" від інсайдера,якому можу довіряти. «Антикопельцівська» коаліція сьогодні у Полтаві. Ініціатор зустрічі Касай. Потім у програмі зустріч із Біленьким.Тема зустрічей зрозуміла. Наш жуківський телепень сам нічого вже не виріщує, пожалівся "старшим". Хазяїн, що й казати.
23. Serg73 / 11 грудня 2020, 13:25 Цитувати
[[ЦИТАТА|18|микола козак| жирні кабани з обвислими пузами
Хочу тисячу раз попросити вибачення у читачів за подальший текст,але не можу витримати.
спиця, ти перед тим як судити інших людей за їх зовнішність, помийся, освіжись дезодорантом, а то,вибач за подробиці, біля тебе поряд стояти неможливо
24. Ltava / 11 грудня 2020, 14:38 Цитувати
22.Filon
« Наш жуківський телепень сам нічого вже не виріщує, пожалівся "старшим". Хазяїн, що й казати.»


а що тоді у Полтаві робить «Антикопельцівська» коаліція ? До старших за підтримкою )))))

І хто тоді телепні?
25. Fuks / 11 грудня 2020, 15:05 Цитувати
Оце закручується...Кобеляки прямо якийсь клондайк золотий якщо вже нардеп і область підключилась..А таки анти копельцітаки слабаки що побігли на поклон до царів.Санич молодець переграв і тут..Молодець.Когось залякають,комусь пообіцяють і т д .Диригент управлятиме хріновим оркестром..Все в кобеляках буде ажур.а ви кажите Копелець телепень..Телепні 18 депутатів ото да..
26. микола козак / 11 грудня 2020, 15:09 Цитувати
Оце ж вас тут кілька чоловік убогих зібрав філон і ви як дурні всьому злорадствуєте , у вас же нема просто розуму все що робиться на гірше , воно і вас затроне.Радуєтесь , що безмозглі депутати незнають , що хочуть , адже замість того , щоб вирішувати питання , вони малограмотні вискакуючи з штанів вимагають якогось регламенту , хоч коли подивитись .філонове відео , то там то все законно.Копилець нічого протизаконного не висуває , а висуває питання , які потрібно негайно вирішити , щоб рада почала працювати .Для розумово-відсталих Копилець незважаючи на погоджувальну раду мав право виносити ці питання в зал , поскільки погоджувальна теж складалася з Таранушича , Андрієнка і інших , які не бажають працювати , а потрібно повипендрюватись.Менше слухайте Філоненка , він дуже підла людина , це навіть на обличчі написано.
27. Serg73 / 11 грудня 2020, 15:19 Цитувати
Козачок(Спиця) ,ти вже двічі обіцяв не встрявати в полеміку, а все ніяк не можеш стримати свого підлого язика, заткнись будь ласка,нічим ти своєму босу не допоможеш,
сплетуть йому лапті,ой сплетуть, він що не розуміє с ким він зібрався буцатись,їх 18 розумних,грамотних а він один телепень і то жуківський.
28. микола козак / 11 грудня 2020, 15:56 Цитувати
Ти прав , 18 телепнів без бажання працювати на громаду , з бажанням щось потягти собі в карман.
29. RONIN / 11 грудня 2020, 16:24 Цитувати
Серед 18 є і працелюбні!!! А їх дії доводять це! Але ж більшість - просто пихаті, нерезультативні та навіть криміногенні. Не зрозуміло, хто і якими критеріями керувався, коли віддавав свій "дорогий голос"?
30. Ltava / 11 грудня 2020, 22:03 Цитувати
микола насолоджується увагою до себе))) Робіть вигляд що його не існує, жодної відповіді на його пасквіль і він зникне)))
31. TaranenkoSergiy / 12 грудня 2020, 13:26 Цитувати
Доброго дня! Хочу подякувати Тижневику "Ехо" за те, що вони якісно виконують свою роботу та об’єктивно інформують.

А редактору побажання: не звертати увагу на таких як Спиця.Їм просто нема чого казати,тому переходять на образи "крадії кричать - тримай крадія" і як відомо, злочинець больш за все боїться шуму.

От вони й бісяться перед правдою.За кожним із депутатів є істория, і ця істория довела їхню порядність та небайдужість до Кабеляк.

А у Капельця крім обману та скандалів більше нічого доброго.

Змінено 12.12.2020, 15:02
32. TaranenkoSergiy / 12 грудня 2020, 13:29 Цитувати
Спиця, Вы справді іноді вмивайтеся. Від Вас дійсно смердить. Може Ви не чуєте, але це правда.
Треба випрати одяг і раз на день приймати душ.
І також вранці й на ніч чистити зуби.
33. TaranenkoSergiy / 12 грудня 2020, 13:30 Цитувати
Копельцю простіше - його щоденний перегар все перебиває
34. Ltava / 12 грудня 2020, 18:28 Цитувати
31.TaranenkoSergiy
«От вони й бісяться перед правдою.За кожним із депутатів є істория, і ця істория довела їхню порядність та небайдужість до Кабеляк.»


Або навпаки)) і це теж потрібно об’єктивно висвітлювати ))

32.TaranenkoSergiy
«Від Вас дійсно смердить. Може Ви не чуєте, але це правда.
Треба випрати одяг і раз на день приймати душ.
І також вранці й на ніч чистити зуби.»


Це вже майже партійний лозунг до населення району)))

33.TaranenkoSergiy
«Копельцю простіше - його щоденний перегар все перебиває»


Він з короно вірусом воює а ви набираєте)))
35. ОМС / 12 грудня 2020, 18:48 Цитувати
34.Ltava
«31.TaranenkoSergiy
«От вони й бісяться перед правдою.За кожним із депутатів є істория, і ця істория довела їхню порядність та небайдужість до Кабеляк.»»

Розсмішив своєю наївністю.Трішки не зрозумів про історію відносно КОбеляк,чи відносно КАбелів ( Від слова КабЕль)
36. ZLUKA / 12 грудня 2020, 19:23 Цитувати


Змінено 08.01.2021, 21:15
37. Ltava / 12 грудня 2020, 20:43 Цитувати
36.ZLUKA
«Калюжний- молодий, розумний і не такий заангажований на війні з Копельцем. »


)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) навіть не хочу нічого писати ))))))))))))))))))))))))))))))))
38. ОМС / 12 грудня 2020, 21:00 Цитувати
А Калюжний депутат?
39. ОМС / 12 грудня 2020, 21:02 Цитувати
37.Ltava
«Калюжний- молодий, розумний і не такий заангажований на війні з Копельцем. »»

37.Ltava
«Калюжний- молодий, розумний і не такий заангажований на війні з Копельцем. »»

А він депутат?
40. ОМС / 12 грудня 2020, 21:04 Цитувати
37.Ltava
«Калюжний- молодий, розумний і не такий заангажований на війні з Копельцем. »
»

а він депутат?
41. Serg73 / 14 грудня 2020, 08:17 Цитувати
Я думаю мова про Кіптілого

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.