Рекламні банери за бюджетні кошти, або Як Олександр Копелець піарився за рахунок виборців

Рекламні банери за бюджетні кошти,  або Як Олександр Копелець піарився за рахунок виборців

Наприкінці серпня в Кобеляках з’явилися кілька банерів із зображенням різних архітектурних об’єктів.
Поряд із парком Богдана Хмельницького встановили плакат, на якому були зображені ЗD-моделі майбутнього скверу і вказувалося, що проект мають реалізувати в 2021 році.

Якщо вірити інформації, вказаній на банері поряд зі стадіоном «Колос», уже в 2022–23 роках у місті повинні реконструювати спортивну споруду. Діти та частина батьків хлопали в долоні, коли дивилися на плакат із аквапарком, який теж обіцяли відкрити в найближчі роки. Про жителів мікрорайону Ведмедівка теж не забули. Адже через Кобелячок мав з’явитися сучасний міст із пішохідними доріжками і ліхтарями.

На банерах не вказувалось, що саме міська рада має збудувати чи реконструювати ці об’єкти. Як і не було жодної інформації про вартість споруд. Звичайно, питання про будівництво об’єктів, крім мосту, не виносилися й на сесію чи депутатські комісії. Не замовлялася і проектно-кошторисна документація. Принаймні, на майданчику онлайн-закупівель «Прозорро» не значиться жодних подібних даних.

Щоправда, міський голова Олександр Копелець у газеті, яка друкувалася за кошти тих же виборців, розповідав їм про плани реконструювати вказані споруди.

Кобелячани дивились у газету, на плакати і мріяли про аквапарк і парк відпочинку.

Що-що, а про свої досягнення Олександр Копелець уміє розповідати. Про відбудований стадіон за часи його роботи в адміністрації і спорткомплекс «Іскра» він нагадував виборцям ще перед своїм першим приходом до влади. Дарма, що крім Копельця, будівництвом спорткомплексу займалися наступні голови РДА. Хоча більшість робіт були проведені й оплачені в часи, коли адміністрацією керували Олег Решетило і Анатолій Таранушич.

Тепер міський голова вирішив грати по-дорослому. Мовляв, виберіть ще на один строк — відбудую все. Але ж знову піарився за кошти тих же виборців. Адже усі плакати оплачувалися з міського бюджету. Із відкритих джерел відомо, що за підписом міського голови у ФОП Олексієнко Алли Василівни були придбані:

На «Прозорро» всі договори датовані 15 вересня. У класифікаторі товарів вони значаться, як рекламні матеріали, каталоги товарів та посібники.

Перед виборами банери зникли. Можливо, їх зняли за наказом Копельця, аби не було скарг про порушення дня «тиші». Можливо, хтось викрав усі плакати. Адже банери можна розцінювати, як не піар міського голови, а плани на майбутнє.

Та найцікавіше в цій ситуації те, що Олександр Копелець ще продовжує розраховуватися за рекламу. 3 грудня він підписав договір із ФОП Олексієнко про придбання банера 3х6 м «Реконструкція стадіону» вартістю 4 680 гривень. Тоді як плакат встановили біля стадіону в середині вересня.

 

P. S. Редакція направить у міську раду запит, аби дізнатися про місцезнаходження рекламних банерів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО
19 грудня 2020, 10:34 | Кобеляки | Кримінал



1. микола козак / 19 грудня 2020, 13:27 Цитувати
Подлянка Філоненка і його слуги діденка продовжується.Ви бачили на тих банерах портрети Копильця , чи заклики його вибрати?Виходить , що Таранушичу і Решетилу можна було платити бюджетні на спорткомплекс , а Копильцю ніяк неможна , бо Філоненко і Діденко будуть гризти , як ...... . На тих банерах немає зображень і закликів Копильця , на відміну на всю стіну перед ринком портрета Шкарбана , який висів там невідомо за чиї кошти , і якщо ви пане Філоненко такий принциповий , то опублікуйте , скільки міський бюджет отримав за рекламу Шкарбана.
2. Fuks / 19 грудня 2020, 13:58 Цитувати
О пан Микола появився! З Миколаєм тебе..Щось давно не чуть було тебе.Мабуть жалованія не було від патрона..А на празник дивись розщедрився що ти так рьяно Санича захищаєш..Він уже відпрацьований елемент.В грудні він вже буде в Жуках..Дай Бог щоб не в інших місцях.Стратегічно він програв.Так що готовсь наживу Саничу на крючок надівать...
3. Filon / 19 грудня 2020, 14:13 Цитувати
[[ЦИТАТА|1|микола козак|.Ви бачили на тих банерах портрети Копильця , чи заклики його вибрати?Виходить , що Таранушичу і Решетилу можна було платити бюджетні на спорткомплекс , а Копильцю ніяк неможна]
МИколко, ви ж чи ти казало, що все ніяких кментарів нат сайті не пишеш. Чи у тебе як у шефа, сказаві одразу забув. Пояснюю, не для Миколки він то все розуміє. Ну до чого Колян приплів спорткомплекс, це тільки він розуміє. Тепер щодо рекламних банерів. Формально до Санича важко причепитися, хоча якби в Україні були правоохоронні органи, то навіть при недолугих законах, справу відкрили б і довели до логічного завершення. Адже Санич де-факто у своїй нікчемній газетці обіцяв і міст, і аквапарк, і стадіон. І банери рекламували виключно його. Колян і як тоді пояснити той факт, що в день тиші всі оті банери познімали і їх немає й до цього часу. Адже це не агітація, так Колян? І це не про Копельця? Коль ..опа то у вас із Саничем хитра. не суперечу. Але продовження приказки знаєш. В нормальній країні після таої реклами за бюджетні гроші на карєрі політики можна ставити жирнючий хрест. Але у нас піпл хаває. А потім дружно плачеться про погану жизнь.
4. микола козак / 19 грудня 2020, 14:27 Цитувати
3.Filon
«. Ну до чого Колян приплів спорткомплекс, »

Прочитайте те , що ви написали уважно.А мені байдуже , як ти , підла зовсім людина назвеш він чи воно.А чому немає відповіді на запитання про банери Шкарбана?А підлість дуже часто повертається до тих , хто її творить , тож подумай підлий ти чи ні.
5. TaranenkoSergiy / 19 грудня 2020, 15:17 Цитувати
Спиця, Ви так біситеся на правду. Знаєте краще за всіх, який Копелець підлий. І що біг борди Копелець замовляв за бюджетні кошти - це підлість. І взагалі він стільки підлості наробив людям. Ви теж це впізнаєте на собі 100%.

А те, що видання пише правду про негідників - це дуже правильно. Редактори ехо.іn.ua, не звертайте уваги на покидьків. У Кобеляках більше немає звідки дізнатися правду.

Спиця, у Вас крім образ немає більше аргументів. З приводу Шкарбана - утримувати у такому стані свій заклад в цей час - треба бути героєм!

Змінено 19.12.2020, 15:30
6. микола козак / 19 грудня 2020, 16:42 Цитувати
Сергій , біситеся вас тут кілька чоловік , яким більш за все Копилець чимось насолив .Ви під керівництвом Філоненка втрачаєте людський розсудок.Читав , один бовдур уже пророкує зняття Копильця з посади вже в грудні , що свідчить про його тугоумство.
7. Fuks / 19 грудня 2020, 17:06 Цитувати
Я вибачаюсь,в листопаді 2021..до цього терміну в нього недоторканість..Козак завозь весною коропів на Рубани..
8. TaranenkoSergiy / 19 грудня 2020, 17:26 Цитувати
І ще. Копелець - це горе для багатьох людей, яких він обдурив (кинув) на гроші і не тільки на гроші. Йому-то й довіритися нема кому. Біля нього одні тупиці й підлабузники.
Буде він працювати чи не буде - я не знаю. Знаю точно, що у депутати в основному пройшли порядні, чесні, а найголовніше - небайдужі до людської болі та проблем Кобеляк люди.
Сміливості їм та терпіння, тому що Копелець працює обманом, залякуванням та наглістю.

Спиця, Ви можете мене не коментувати. Я Вашу продажну натуру і так добре знаю, тому Ваші аргументи для мене порожнє місце.
9. микола козак / 19 грудня 2020, 18:29 Цитувати
Так ,як і твої для мене.
10. Ltava / 19 грудня 2020, 18:59 Цитувати
теоретично усі кандидати повинні були звітуватися у виборчу комісію про витрати на свої агітаційні матеріали ))) Хто, де, коли і по скільки ))) на газету і банери скаржилися в поліцію але вона не вважала це за порушення))

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.