Перші ями на «бетонці» Н-31 залатали

Перші ями на «бетонці» Н-31 залатали

Зі настанням сприятливої погоди дорожники обіцяють замінити весь пошкоджений шар. 

У неділю, 10 січня, у соціальній мережі Фейсбук з’явилося кілька фото новозбудованої  автодороги Н-31. На світлині зображена ділянка «бетонки» між населеними пунктами Чумаки і Трояни. На цементобетонному покритті з’явилися кілька ям. Фото та допис до нього під назво «Метеорит пошкодив дорогу в Полтавській області» виклав депутат Білицької селищної ради Павло Гунжель.

Цитуємо: «Не встигла осісти курява за автомобілем очільника Полтавської області Олега Синєгубова, який приїжджав під Кобеляки відкривати дуже дорогу, побудовану турецьким «Онуром» бетонну дорогу, як сталась БІДА. На якісну, з гарантією 20 років, «бетонку» впав метеорит. Інших пояснень, чому з'явились ями на дорожньому покритті, немає».

Допис почали активно коментувати і поширювати в соцмережі.

Через день, 12 січня, пресслужба Служби автомобільних доріг у Полтавській області в тому ж ФБ повідомила, що ями на «бетонці» залатали. І  в якості підтвердження виклали свої фото і коментар:

«У зв'язку з широким резонансом посту щодо деформацій на автошляху Н-31 Дніпро —Решетилівка повідомляємо: аварійна ділянка між селами Чумаки та Трояни Кобеляцького району ліквідована за допомогою ремонтної суміші. З настанням сприятливих погодних умов підрядна організація в межах гарантійного обслуговування проведе заміну пошкодженого шару бетонного покриття. 

Причиною утворення деформації стало потрапляння в бетонну суміш чужорідного матеріалу, у результаті чого утворилася неоднорідна маса, яка з часом і викликала появу ями».

Будемо сподіватися, що подібні деформації не стануть звичним явищем, а в разі потреби підрядні організації швидко ремонтуватимуть пошкоджені ділянки. Адже гарантійний термін експлуатації «бетонки» спливе лише через кілька десятиліть.






Автор: Олександр ДІДЕНКО
12 січня 2021, 17:45 | Кобеляки | Цікаве

1. Ltava / 12 січня 2021, 21:35 Цитувати
"""...Причиною утворення деформації стало потрапляння в бетонну суміш чужорідного матеріалу, у результаті чого утворилася неоднорідна маса, яка з часом і викликала появу ями»....""

Так все таки "..чужорідний матеріал ..." ((( Гуманоїди, мать їх так(((
2. alist / 15 січня 2021, 00:05 Цитувати
"Причиною утворення деформації стало потрапляння в бетонну суміш чужорідного матеріалу, у результаті чого утворилася неоднорідна маса, яка з часом і викликала появу ями»."
Чужорідний матеріал, та неоднорідна маса - це нові назви українських дорожніх корупціонерів?
Ноухау від Зеленського - даєш ямковий ремонт на щойнозбудованій дорозі!!! Не чекай, відмивай!

P.S. Навіть зразу не помітив - там же тріщина між цими ямами! Ямки залили бетоном, а тріщина? Вирізати увесь квадрат бетону дорого, так зробили для виду "ремонт".

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.