Кобелячанин задихнувся у ванній, рятуючи квартиру від вогню

Кобелячанин задихнувся у ванній, рятуючи квартиру від вогню

Тіло чоловіка у власном помешканні виявили рятувальники.

У понеділок, 18 січня, близько 6-ої ранку кобеляцьких рятувальників повідомили про пожежу. Горіла квартира у двоповерховому будинку по вулиці Броварській, 3.

За попередньою інформацією, пожежа сталася в спальній кімнаті, внаслідок загорання електричного обігрівача. На момент виникнення пожежі в помешканні знаходився власник квартири, 1968 року народження, та його дружина. Спершу вони спробували самотужки загасити вогонь, та коли плум’я перекинулося на балкон, почали телефонувати в Службу порятунку «101».

На місце події виїхала команда 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Одні рятувальники приступили до ліквідації пожежі, інші повідомляли жильців будинку про надзвичайну подію. Загалом було евакуйовано 18 чоловік, серед яких 6 дітей.

Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання.

Проводячи обстеження квартири, вони виявили у ванній кімнаті тіло власника. Чоловік набирав воду і задихнувся їдким димом.

Рятувальникам і медикам, які теж прибули на виклик, не вдалося врятувати чоловіка. Тіло направили у відділення бюро судово-медичної експертизи Кобеляцької райлікарні для встановлення причини загибелі.

До 7-ої ранку рятувальники повністю ліквідували пожежу.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
20 січня 2021, 11:15 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.