З 27 березня червоний рівень епідемічної небезпеки діятиме на території Миколаївської області

З 27 березня червоний рівень епідемічної небезпеки діятиме на території Миколаївської області

На території Миколаївської області з 00 годин 00 хвилин 27 березня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 25 березня.

За словами заступника Міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка, кількість нових випадків захворюваності в області за останній місяць зросла в 4 рази, а кількість нових госпіталізацій у 3 рази.

«У Миколаївській області за останній тиждень кількість госпіталізованих зросла на 12%, це призвело до того, що рівень госпіталізації в області перевищив 60 осіб на 100 тис. населення і завантаженість ліжок з киснем уже впродовж 3-х днів  перевищує 65%», - наголосив Віктор Ляшко.

Таким чином за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 години 00 хвилин 27 березня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Миколаївської області.

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Голові ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів. А також забезпечити проведення засідань місцевих комісій ТЕБ та НС для розгляду питань щодо встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів та питань, пов’язаних з наданням медичної допомоги пацієнтам із COVID-19.


Автор: «Урядовий портал»
26 березня 2021, 09:47 | Велика Багачка | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.