Кому новорічні подарунки в квітні?

Кому новорічні подарунки в квітні?

Як не дивно це звучить, та саме такий тендер провели міські культпрацівники.

Нагадаємо, що в грудні минулого року Кобеляцька міська рада закупила 1120 пакунків цукерок. Новорічні подарунки замовили в різних постачальників.

8 грудня міськрада замовила 560 пакунків у ФОП Скирди Дмитра Вікторовича на суму 48 774 гривні (87 гривень за один). 14-го укладений договір із ФОП Азімовим Олександром Олександровичом щодо придбання 560 упаковок подарунків за 48 776 гривень. Усього на новорічні цукерки з міського бюджету витратили 97 550 гривень.

Цього року солодкі подарунки вирішили купувати завчасно, 1 квітня. У цей день Відділ культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради повідомив у відкритих джерелах про тендер із придбання 507 штук новорічних подарунків.

Відкриті торги із визначення переможця не проводилися. Його 1 березня обрали без аукціону. Солодощі замовили у підприємця з Полтави Ніни Крицької. Вартість подарунків склала 44 159,7 гривні.

Хоча при виборі постачальника і встановлювалася вимога «товар, який відповідає санітарним, гігієнічним та іншим нормам, стандартам та правилам, згідно діючого законодавства, продавець надає сертифікат якості на весь товар», але ж до новорічних свят ще цілих дев’ять місяців.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
10 квітня 2021, 10:11 | Кобеляки | Цікаве

1. Ltava / 11 квітня 2021, 10:48 Цитувати
Автор не розуміється на календарях! Е ще календар МАЇ китайський календар, а відтепер і Жуківський для окупованої кобеляцької колонії! Великий білий господар знає коли свята у туземців!!!!!)))
2. orakul / 12 квітня 2021, 14:40 Цитувати
Видно якась вказівка прийшла, щоб зарання скуплялися. Ось і Аваков попереджа наперід. І да, таки є різні календарі, але ж нам календар майя ні до чого, у нас тепер свій незалежний календар є. Посилання на www.pravda.com.ua

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.