Щебінь у міську ОТГ возитиме підприємець з Пізників

Щебінь у міську ОТГ возитиме підприємець з Пізників

Загалом маршрут підрядника складе більше 4000 кілометрів.

Кобеляцька міська рада готується до нового сезону ремонту автодоріг. У планах — завезення щебеню. Уже навіть визначений перевізник, який доставлятиме гранпродукцію.

Згідно Протоколу щодо прийняття рішення уповноваженою особою, опублікованого на платформі держзакупівель Прозорро, щебінь має возити ФОП «КОЧУР ВІТАЛІЙ ІВАНОВИЧ». Підприємець зареєстрований у селі Пізники, що на Чорнухівщині.

Відповідно до закупівлі «Прокат вантажних транспортних засобів із водієм для перевезення товарів (Послуги по перевезенню вантажу (гранпродукції) автомобільним транспортом)», усього підрядник «намотає» 4060 кілометрів і перевезе 1000 тонн. За свої послуги він отримає 194 995 гривень. Виходить, що  кілометр проїзду вантажівок Віталія Кочури обійдеться міському бюджету в 48 гривень, а тонна щебеню коштуватиме майже 195 гривень.

Місцем доставки гранпродукції в документах значиться територія комунального підприємства «Водоканал Плюс», що знаходиться в Кобеляках на вулиці Покровська, 43­а. Вантажопід’ємність транспортного засобу, яким возитимуть щебінь, повинна бути не меншою 24 тонн.

 

Керівник «Водоканалу» укладає свої договори

25 березня Кобеляцьке комунальне підприємство «Водоканал Плюс» оголосило тендер на «Послуги вантажного транспорту по перевезенню щебня, гранвідсіву на відстань 140 км, у обидві сторони 9 ходок, загальна відстань перевезення — 1260 км (вартість 1 км — 38,73 гривні)» з очікуваною вартістю 48 779,80 гривні. Серед документації є договір, датований 24 березня та укладений між керівником «Водоканалу» Володимиром Юрком і ФОП «КОЧУР ВІТАЛІЙ ІВАНОВИЧ».

А вже 30 березня очільник комунгоспу підписав договір із гендиректором товариства «Придніпровський спецкар’єр» Олександром Шандрою щодо закупівлі 555,444 тонни відсіву загальною вартістю 49 990 гривень (по 90 гривень за тонну).

Оприлюднили ці документи в понеділок, 5 квітня.

 

Лев Маргарян знову ремонтуватиме міські дороги

Підприємець із Золотоноші Лев Маргарян разом зі своїми колегами повертається. У 2020­му він мав відремонтувати 11 міських вулиць. Принаймні керівник підприємства «Водоканал Плюс» Володимир Юрко підписав цілих 15 договорів із цим підприємцем.

Чи всі заплановані ями заасфальтували, а кошти використали — наразі невідомо. Та вочевидь, очільнику «водоканалівців» і міському голові Олександру Копельцю сподобалося, як бригада Лева Маргаряна виконувала роботи. А тому з підприємцем підписані нові договори.

Перший документ підписаний ще 9 лютого. У ньому йдеться про незначну суму — 23 818 гривень. За ці кошти бригада Маргаряна відремонтує 45 квадратних метрів дорожнього покриття в Кобеляках, на вулиці Небесної Сотні.

У другому договорі від 22 березня теж передбачений ремонт дороги по вулиці Небесної Сотні. «Поточний ямковий ремонт дорожнього покриття автомобільної дороги по вулиці Київська, від будинку з номером 2 «В», до перехрестя з вулицею Небесної Сотні в м. Кобеляки» коштуватиме 187 900 гривень і передбачає собою асфальтування 202 квадратних метрів асфальтного покриття. Більш детальний об’єм робіт вказаний у технічних вимогах до тендеру. 

Об’єми робіт

 Найменування робіт і витрат

Одиниця виміру

Кількість

1

Ямковий ремонт  асфальтобетонного покриття  доріг  одношарового товщиною 50 мм, площею ремонту понад 5 м2 до 25 м2

 м2

202

2

Ямковий ремонт асфальтобетонного покриття доріг одношарового  товщиною 50 мм, площею ремонту до 5 м2

м2

189,01

Що ж, можливо, бригада Лева Маргаряна дороги в усіх населених пунктах Кобеляцької громади буде ремонтувати. Поживемо — побачимо.  


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
9 квітня 2021, 13:22 | Кобеляки | Фінанси

1. Ltava / 11 квітня 2021, 10:51 Цитувати
АВТОР ПОВНІСТЮ ПРОБУЄ ДЕСКРЕДЕТУВАТИ ПРОГРАМУ президента ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО ! СОРОМНО ВАМ ПОВИННО БУТИ !!!)))))

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.