Олег Синєгубов представив нового голову Миргородської РДА

Олег Синєгубов представив нового голову Миргородської РДА

15 квітня у Миргородському районі представили голову районної державної адміністрації Віктора Іваненка. Він призначений розпорядженням Президента України від 7 квітня 2021 № 429.

Представив нового очільника Миргородської РДА голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов. Подякував за роботу Вікторії Ємець, яка раніше працювала на посаді голови райдержадміністрації. Зачитав розпорядження Президента України про призначення нового голови Миргородської РДА. Вручив посвідчення Віктору Іваненку.

Очільник області розповів, що у межах робочого візиту в Миргородський район насамперед оглянуть об’єкти програми Президента «Велике будівництво», як реалізовані торік, так і ті, що будуватимуть у 2021 році.

«Тепер усі новоутворені райони Полтавщини мають новопризначених очільників. Кожному з них ми наголошуємо, що одні з найважливіших завдань – це співпраця з органами місцевого самоврядування, налагодження комунікації між ними й допомога в оперативному вирішенні нагальних питань, які виникають на їхній території, – сказав Олег Синєгубов. – Крім того, це й розвиток регіону та успішне подолання сучасних викликів. Відсьогодні Полтавщина перебуває в «червоній» зоні карантину. Це покладає на нас усіх додаткові обов’язки, яких сумлінно маємо дотримуватися, щоб найближчим часом змінити рівень епіднебезпеки на території області».

Віктор Іваненко подякував за надану йому довіру. Зазначив, що питання і проблеми, які стоять перед громадою, вирішуватимуть спільно.

 

Довідково: Віктор Іваненко народився 14 січня 1983 року в Шишаках. Закінчив Харківську національну академію міського господарства за спеціальністю «Менеджмент організацій», Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство» та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Працював експертом із продажу та директором салону-магазину мобільного зв’язку в Харкові, начальником служби економічної безпеки й заступником генерального директора СТОВ «Воскобійники». Із квітня 2016 року по січень 2020 року був головою Шишацької РДА. З грудня минулого року до призначення головою Миргородської РДА працював секретарем Шишацької селищної ради Миргородського району.

7 квітня 2021 року призначений головою Миргородської РДА.


Автор: пресслужба Полтавської ОДА
15 квітня 2021, 15:23 | Миргород | Політика

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.