Чоловік за місяць одружився 4 рази, щоб не йти на роботу

Чоловік за місяць одружився 4 рази, щоб не йти на роботу

Працівник одного з банків Тайваню придумав дійсно геніальний план, як постійно ходити в оплачувану відпустку. Про це повідомляє Oddity Central. Усього за місяць він 4 рази одружився і тричі розлучився.
Працівник місцевого банку в Тайвані настільки хотів відпочити, що організував цікаву романтичну затію. Він одружився на своїй дівчині і отримав 8 днів оплачуваної відпустки. Але йому цього було мало.

Виявляється, за місцевим законодавством, людина, яка одружується, має право на 8 днів оплачуваної відгулу. Але в правилах є досить кумедний пробіл, яким скористався кмітливий чоловік.

На останній день відпустки він вирішив розлучитися зі своєю дружиною. А вже через день вони знову одружилися. Так сім’я знову отримала ще 8 днів додаткової відпустки. Подружжя скористалися цією схемою аж чотири рази: чоловік отримав 32 дня спеціальних вихідних. Втім, у останній раз компанія відмовилася оплачувати відпустку працівникові. Він довго не думав і звернувся зі скаргою в Міське бюро праці Тайбея, де звинуватив банк у порушенні закону.

Дивно, але установа наклало штраф на роботодавця в розмірі 20 тисяч нових тайваньських доларів (близько 20 тисяч гривень). Банк подав апеляцію, оскільки, на їхню думку, працівник сам порушував правила таких відпусток.

У Міському бюро погодилися, що це було неетично, але працівник не зробив нічого незаконного. Тому банк буде змушений заплатити такий штраф.

23 квітня 2021, 16:44 | Полтавщина | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.