Несподівана проблема Олега Охріменка

Несподівана проблема Олега Охріменка

Про Олега Охріменка, чоловіка з інвалідністю, який проживає в селі Білоконівка, ми вже неодноразово писали. Писали про його проблеми та радості. І ось знову Олег потрапив у проблемну ситуацію. Хоча цього разу клопоти приємні.

Чоловік розповідає:

— Два тижні тому все сталося, як у казці. Привезли мені подарунки, і такі, що я аж отетерів. Чесно кажучи, навіть не знаю, що з ними робити.

12 квітня до Охріменка приїхав благодійник, підприємець із Дніпра Валерій Рябов. Він привіз інвалідний візок на електротязі та ноутбук.

Олег пояснює:

— Валерій Іванович у мене частенько буває. Продукти привозить, розпитує, як мої справи. Побачив він колись мій візок. І сказав, що подарує кращий. Хоча я й цим був задоволений, навіть на футбол у Чорбівку на ньому ганяю. І привіз же Валерій Іванович те, що пообіцяв. Привіз візок польський новий візок і ноутбук. Я був вражений. Ноутбук віддав йому назад. Я в цій техніці нічого не кумекаю. Візок, звичайно ж, залишив. Але він, ой, матінко моя рідна, «нафарширований», як машина-іномарка. Там всяких кнопочок, важелів, джойстиків. А крісло яке! Думаю, що в «Жигулях» гірші стоять. Але ж тепер мені ще потрібно розібратися в цій техніці. Сам сісти «за кермо» боюся.

Тепер Олег Охріменко чекає, доки до нього приїде один із товаришів і допоможе освоїти управління новим інвалідним візком.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
2 травня 2021, 17:48 | Кобеляки | Благодійність

1. Седой47 / 2 травня 2021, 22:17 Цитувати
Якби школярики взяли шефство і навчили користування ноутом. Скільки чоловік втрачає. Цеж не важко.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.