Моргенштерна включили в список осіб, що представляють загрозу нацбезпеці України

Моргенштерна включили в список осіб, що представляють загрозу нацбезпеці України

За поданням Служби безпеки України реп-виконавець і музикант Валєєв Алішер Тагірович (Моргенштерн) включено до переліку осіб, які представляють загрозу нацбезпеці.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури і інформаційної політики.

"Відповідно до статті 15 Закону України «Про кінематографію», МКІП здійснює дії щодо внесення змін до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

22 квітня 2021 року до Міністерства культури та інформаційної політики надійшов лист Служби безпеки України щодо включення до Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, Валєєва Алішера Тагіровича", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що відповідним наказом МКІП від 28 квітня 2021 реп-виконавця та музиканта Валєєва Алішера Тагіровича було включено до переліку.

Процедура здійснюється автоматично, адже згідно з чинним законодавством повноваженнями вирішувати "включати" чи "не включати" до списків МКІП не наділено.

29 квітня 2021, 17:04 | Полтавщина | Політика

1. Rety / 29 квітня 2021, 20:40 Цитувати
Ненормативна лексика
Ахахахахахаха... Їбать дибіли кончені))))))))))

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.