Полтавцю повідомлено про підозру у нападі на поліцейського

Полтавцю повідомлено про підозру у нападі на поліцейського

Напад на капітана поліції відбувся вночі 2 травня, під час патрулювання біля одного з продуктових магазинів у Шевченківському районі Полтави.

Екіпаж патрульної поліції зупинився біля крамниці для урегулювання конфлікту між невідомими чоловіками, що вже переростав у бійку. На зауваження правоохоронця один з учасників сварки відреагував несподівано агресивно –  чоловік кинувся на поліцейського.

Патрульному вдалося відбити раптовий напад, однак, під час сутички зловмисник встиг спричинити поліцейському ушкодження. Правопорушником виявився 18-річний полтавець. У юнака в минулому вже були судимості за насильницькі злочини.

Артем Родигін, заступник начальника поліції області, повідомив: «За висновками обстеження у працівника поліції забої та струс головно мозку. Фігуранту  вже повідомлено про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Тривають необхідні слідчі дії».

Санкція ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, яку інкримінують зловмисникові, передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини
6 травня 2021, 15:25 | Полтава | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.