У Полтаві чоловік намагався виламати вхідні двері аптеки

У Полтаві чоловік намагався виламати вхідні двері аптеки

Сьогодні, близько 7-ї ранку, перехожі повідомили на лінію 102 про агресивну поведінку молодого чоловіка біля аптеки на вул. Миру, 7 у Полтаві. Зі слів заявників невідомий поводився неадекватно та пошкодив вхідні двері закладу.

За адресою оперативно прибули працівники поліції охорони, батальйону поліції особливого призначення та представники приватної охоронної фірми.

Віталій Ємець, начальник відділення № 1 (Подільський район) Полтавського райуправління поліції, повідомив: «Правоохоронці встановили особу чоловіка. З’ясувалося, що молодик, 1992 року народження, мешкає в одному із сіл Полтавського району. Він раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані сп’яніння. Чоловіка доставили до медичного закладу для визначення його стану та надання необхідної допомоги».

За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Поліція, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочала дізнання.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини
13 травня 2021, 12:27 | Полтава | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.