Відділ культури готується до Дня міста

Відділ культури готується до Дня міста

Для цього працівники культури уклали договори з двома артистами.

Нагадаємо, що минулого року в Кобеляках планувалося відзначення 400‑річчя з дня заснування міста. Із нагоди ювілейної дати міська рада запросила виступити перед містянами артистів Арсена Мірзояна і Михайла Грицкана. Та у зв’язку з карантинними обмеженнями, святкування довелося перенести на невизначений термін, а згодом зовсім відмовитися від проведення заходів.

На останній сесії Кобеляцької міської ради голова громади Олександр Копелець повідомив присутнім, що цього року День міста відзначатимуть. Святкові заходи проходитимуть наприкінці червня.

У останній день травня на онлайн-платформі Прозорро з’явилися два тендери, подані Відділом культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

Перший має назву «Послуги по проведенню концертної програми до Дня міста». Його вартість — 120 000 гривень. Переможцем тендеру став ФОП Грицкан Михайло Васильович.

Згідно відкритих даних, підприємець зареєстрований у Чернівцях. Серед переліку численних видів діяльності вказана і «Театральна та концертна діяльність». Також особа під таким ім’ям значиться засновником товариства «Гранд Мьюзік». Тому можна припустити, що йдеться про вже відомого кобелячанам Михайла Грицкана. Кілька років тому артист виступав у місті на новорічному святі.

Переможцем іншого тендеру, вартістю 105 000 гривень, став ФОП Мірзоян Арсен Романович.

Тому цілком логічно припустити, що Грицкан і Мірзоян усе ж виступлять на одній сцені в Кобеляках.

Для довідки. Михайло Грицкан — співак, актор кіно та музикант, заслужений артист України. У мовному репертуарі співака пісні російською, українською та румунською, написані в різних стилях: рок, поп-рок, поп, лірика і шансон. Веде активну концертну діяльність. У 2012 році Грицкан пройшов у фінал національного відбору на пісенне шоу «Євробачення».

Арсен Мірзоян — український співак, автор пісень та заслужений артист України. Учасник талант-шоу «Голос країни». 2017 року Арсен брав участь у національному відборі на Євробачення, змагаючись за право представляти Україну на пісенному конкурсі. Пісня «Джеральдіна» посіла третє місце у півфіналі.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»



1. Fuks / 3 червня 2021, 19:52 Цитувати
Да,пир під час чуми..Грошей на дороги нема,тротуари з плитки Капельцевої порозсипались,за села взагалі мовчу,там кіт не качався після сотворенія громад,лікарі розбігаються скоролікувать нікому залишки кобелячан буде,школи закриваєм,дітей харчувать нічим а ми вдарим піснями і танцями з феєрверком по разгільдяйству і розвалу.Слава Капельцу найкоащому меру всіх городов і сіл.Ми танцюєм...Тьху.
2. AVI90 / 3 червня 2021, 21:26 Цитувати
А хіба кожна сільрада не відмічала День села, чи при Ісипі не святкували Дня міста?
3. Fuks / 3 червня 2021, 21:55 Цитувати
Святкували і сільради і при Ісипові,але наскільки пам*ятаю з бюджету кошти не виділяли,залучались спонсорські в основному,якщо не прав поправте...і феєрверків годинних не гепали,а артисти також місцеві...День міста це день народження і показувать треба свої досягнення а не влаштовувать низькосортну гулянку з п*янкою..Краще б ями на Калініна залатали,чи тротуар біля Атб відремонтували чи ше шось путнє,чи квартиру лікарю якомусь купили б..Народ просіт зреліщ....Нате!
4. Випадковий / 4 червня 2021, 17:52 Цитувати
А Решетило розкаже, який же мер молодець. Ну й коротка пам*ять у нього!!! Перед виборами на сходках кричав, що не можна Копельця до влади допускати, бо це громаді капець, але Тамілла і його приручила. В області партія "За майбутнє" в опозиції до "Довіри", а в нас любі друзі. Вміє Копелець "домовлятись", вміє.
5. Светка / 4 червня 2021, 19:59 Цитувати
4.Випадковий
«Вміє Копелець "домовлятись", вміє.»

Він ще й не таке вміє))) Всі як шавки вже лижуть йому чоботи.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.