На Полтавщині призначили нового керівника лісгоспу

На Полтавщині призначили нового керівника лісгоспу

Сьогодні голова Полтавської ОДА та керівник Держлісагентства Юрій Болоховець представили нового начальника Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Івана Івановича Гришка.

«Працівники галузі можуть розраховувати на підтримку обласної влади, адже нині перед нами стоять серйозні виклики. Це насамперед посилення протипожежної безпеки в лісах. Незабаром за кошти області закупимо 8 пожежних автівок для всіх лісгоспів Полтавщини, де така техніка не оновлювалася з 1970-х років. Також серед важливих завдань: посилення контролю за законністю вирубки лісів і збільшення кількості лісових насаджень. Садити більше дерев, аніж вирубувати – це те, на чому наголошував Президент, і те, що передбачає Стратегія розвитку Полтавської області на 2021-2027 роки.» - написав Олег Синєгубов у своєму telegram-каналі.

Іван Гришко до цього очолював ДП «Гадяцький лісгосп», на цій посаді отримав почесне звання «Заслужений лісівник України». Він — чинний депутат Полтавської облради від партії «Слуга народу», голова депутатської комісії з питань аграрної політики та земельних відносин.

Як розповідають журналісти ІВ «Полтавщина», у квітні 2021 року Іван Гришко у своїй електронній декларації повідомив про купівлю автомобіль Volkswagen Touareg 2018 року випуску за 500 тис. грн (хоча середньоринкова вартість такого авто становить понад 800 тис. грн).

Сім’я нового головного лісівника Полтави володіє великою кількістю нерухомості.

Так, Іван Гришко є власником: житлового будинку у Бірках Зіньківського району (88,2 кв.м.), двох земельних ділянок по 2500 кв. м. кожна. Його дружина Наталія Гришко володіє: двома квартирами у Полтаві (50,8 та 39,6 кв.м.), квартирою у Зінькові (35,8 кв.м.), двома земельними ділянками у Бірках (35000 та 280 кв.м.), а також трьома нежитловими приміщеннями у Воскобійниках Шишацької громади та у Зінькові (97,3; 141,10; 87,7 кв.м.)

Із рухомого майна, окрім згаданого автомобіля Volkswagen Touareg, у декларації за 2020 рік вказаний мотоцикл Qingqi 2004 р.в., автомобіль Opel Zafira 2008 р.в., вантажний автомобіль ГАЗ-САЗ 1990 р.в. Наталія Гришко є власницею легковика Nissan Juke 2016 р.в.

На посаді директора Гадяцького лісгоспу Іван Гришко отримав річну зарплату — 279293 грн. Окрім цих виплат лісівник отримав пенсію у розміру 33062 грн та страхові виплати 7948 грн. Наталія Гришко від підприємницької діяльності отримала 810320 грн та дохід від надання майна в оренду — 4098 грн.

Іван Гришко задекларував 350000 грн готівкою, а його дружина 400000 грн та $10000. Окрім цього Іван Гришко має 128980 грн на банківському рахунку. Наталія Гришко тримає у банку — 16050 грн.

23 червня 2021, 14:53 | Полтавщина | Політика



1. саша ставицький / 23 червня 2021, 19:54 Цитувати
І як воно перебуваючи на державних посадах отримують такі статки .І для чого людям по кілька квартир квартир по всій області , яким чином можна отримати декілька земельних ділянок?А рабам талдичять про середню зарплату , яка ніби зростає.
2. alist / 24 червня 2021, 01:10 Цитувати
1.саша ставицький
«А рабам талдичять про середню зарплату , яка ніби зростає. »

Так насправді зростає, СЕРЕДНЯ зарплата. "Він їсть м’ясо, а я капусту, а в середньому ми їмо голубці". Тут он в сусідній статті - в нас середня зарплата 11971., на 1178 більше ніж в минулому році. А можна ж вийти і зробити опитування на вулиці про реальний стан в кобелячан. І хай про розмір зарплати мало хто скаже, а от про те наскільки вона зросла, думаю, розказали б. Але для цього потрібні журналісти, а не просто власники журналістських посвідчень. А де ж їх знайдеш.
1.саша ставицький
«І як воно перебуваючи на державних посадах отримують такі статки .»

Якщо сказати, що чесним трудом, то хоч хтось повірить?
1.саша ставицький
«.І для чого людям по кілька квартир квартир по всій області , яким чином можна отримати декілька земельних ділянок?»

До речі цікаве доповнення, ми обговорюємо яка зарплата, скільки коштує авто, чи вистачає офіційних доходів на купівлю, в якому магазині роздають авто і квартири чиновникам за пів (а то і чверть) ціни....а як щодо витрат на ремонт, обслуговування, комуналку і т.п. Я більш чим впевнений, що офіційної зарплати на це не вистачить, ака там купівля нового. І щодо тих же квартир, не думаєте, що там обої на стінах з Брєжнєвських часів? Там 100% круті євроремонти і недешева мебель з технікою. І все це за "чесно зароблені"
P.S. Особливо «весело» читати про дохои керівників лісгоспів, після статей про
пилові бурі, торнадо і т.п. Давайте, ще повипилюємо лісів, лісопосадок і побачимо ще веселіші природні явища.
3. Borch / 24 червня 2021, 13:07 Цитувати
2.alist
«Але для цього потрібні журналісти, а не просто власники журналістських посвідчень. А де ж їх знайдеш.»


Ви тут не перегинайте. Журналісти вам нічого не винні, не потрібно в своїх проблемах винити людей так само залежних від обставин і внутрішньої ситуації в суспільстві. Журналісти це не поліція, не прокурори, не судді і навіть не чиновники держстату. Все що вони можуть вони роблять, як мінімум не прославляють цей піпець і то вже добре.
4. Filon / 24 червня 2021, 13:24 Цитувати
2.alist
« А можна ж вийти і зробити опитування на вулиці про реальний стан в кобелячан. І хай про розмір зарплати мало хто скаже, а от про те наскільки вона зросла, думаю, розказали б.»

Зроблю. Це нічого в суспільстві не змінить, але зроблю. Із відео. Обіцяю. Якщо забуду, "бийте по голові", нагадуйте.
5. alist / 24 червня 2021, 23:23 Цитувати
3.Borch
«Ви тут не перегинайте. Журналісти вам нічого не винні, не потрібно в своїх проблемах винити людей так само залежних від обставин і внутрішньої ситуації в суспільстві. Журналісти це не поліція, не прокурори, не судді і навіть не чиновники держстату.»

Так може проблема України, саме в тому, що тут майже ніхто нічого не винен «простим» громадянам? Журналісти нічого не винні, поліція і прокуратура тоже, а судді тим більше, та і чиновники не винні нічого. Причому, чим вище ти відриваєшся від «простих» людей, тим більше ти стаєш нічого не винен, а от тобі..... о! всі хто «нижче» стають щось винні.
P.S. Відносно того, винні чи ні щось журналісти людям:
Стаття 26 Закону Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні - Журналіст зобов’язаний: 2) подавати для публікації об’єктивну і достовірну інформацію;
Це якщо по Закону, а по совісті? Може все таки щось винні суспільству?

4.Filon
«Зроблю. Це нічого в суспільстві не змінить»

Насправді згоден. Всим плювати. Статистика бреше - ну і що? Чиновник злочинець - ну і що, всі такі. На зарплату 20 000 купив 5 квартир, 6 машин - ну і шо? Мер торгує дикобразами - оце умний! Опозиція продалась 25 раз і виконала це усима позами Камасутри - прикольні рєбята!...
Чесно кажучи, я на Україні вже поставив хрест, не через продажніх чиновників, бандитів = правоохоронців, а через те що тут "згнило суспільство". Коли це сталось не знаю може в 80-х, може в 90-х, але сам факт - 99,999% людей в цій країні, достатньо їм хоч на міліметр «припідніти» голову над іншими, з чесних і порядних миттєво перетворюються в нинішню "еліту", може перетворюються, а може перестають маскуватись. А відео...он дивились фото, відео, статті, про ту ж мусорку. І що? Стройними рядами пішли за Копельця.
6. Filon / 26 червня 2021, 08:29 Цитувати
5.alist
«Насправді згоден. Всим плювати»

Шановний Алісте, а я це зрозумів дуже давно. Як і зрозумів, що в 99 відстоках випадків різниця між "простими людьми" яких нібито потрібно захищати і «непростими» заключається лише в двох нюансах, точніше, в одному. Одні встигли і зуміли " гребонути", інші - ні. В одних в результаті, більше матеріальних благ, в інших - менше. А натура - однакова. Але все вищесказане не означає, що потрібно впадати у відчай. Ну така Карма в України і народу який у ній живе. При цьому переродженні ні я ні ви ніого не зміните кардинально. Але попереду ще багато перероджень. Аж доки Буддою на станемо. Так що все буде добре. У кожного з нас.
7. Selena2017 / 26 червня 2021, 09:46 Цитувати
6.Filon
«. Filon / сьогодні, 08:29»


Шановний Філон , а до якої категорії відносити себе Ви : «гребонув» чи "не гребонув"? Про однаковість «натури» - питання дискусійне
8. Filon / 26 червня 2021, 20:12 Цитувати
7.Selena2017
« до якої категорії відносити себе Ви »

До 1 відсотка. Там в тексті зазначено.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.