Дітям-футболістам із Троєщини організували зустріч із гравцями національної збірної

Дітям-футболістам із Троєщини організували зустріч із гравцями національної збірної

Відео з п'ятьма дітьми, які співають гімн України на старому футбольному полі перед початком гри, стало вірусним і юних футболістів запросили в Будинок футболу, де їх зустріли гравці національної збірної. Про це на своїй сторінці у Facebook написав 7 липня президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

За його словами, відео з дітьми – найкращий доказ того, наскільки важливу соціальну і патріотичну місію виконує футбол у вихованні громадян України.

"Юні патріоти, які лише роблять перші кроки у футболі, на моє запрошення побували в Будинку футболу. Це дев'ятирічний Євген, восьмирічні Максим і Кирило, семирічний Іванко і його чотирирічний братик Матвій, у якого, судячи з нестримної енергії, найбільший потенціал майбутньої футбольної зірки Україна. Малеча мала змогу поспілкуватися, отримати автографи і зробити спільне фото з гравцями національної збірної Сергієм Кривцовим і Денисом Поповим, а також із легендами українського футболу Анатолієм Дем'яненком та Олексієм Михайличенком", – зазначив Павелко.

За словами президента УАФ, на місці старого футбольного поля побудують сучасний майданчик.

"Зі свого боку мав честь вручити маленьким футболістам пам'ятні подарунки та форму для тренувань, а також подякувати їхнім батькам за виховання таких чудових дітей, із якими ми вже разом сьогодні виконали національний гімн України. А ще пообіцяв малечі, що на місці їхнього старого майданчика буде новий, із сучасним штучним покриттям, де вони разом із друзями зможуть тренуватися і проводити дворові чемпіонати з футболу", – зауважив він.

Павелко назвав щире захоплення дітей футболом найкращим стимулом для роботи з розвитку цього виду спорту.

8 липня 2021, 22:21 | Полтавщина | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.