Наслідки нічного ДТП для Соломії Вітвіцької

Наслідки нічного ДТП для Соломії Вітвіцької

Телеведуча, яка нещодавно разом з подругою потрапила у ДТП, після нетривалої реабілітації приступила до роботи. Соломія Вітвіцька показала наслідки аварії на обличчі та подякувала майстрам-візажистам

 

Соломія Вітвіцька з подругою потрапили у ДТП

Ведуча каналу «1+1» 15 липня потрапила в нічну автомобільну аварію. Під час інциденту Соломія Вітвіцька знаходилась в мікроавтобусі, яким керувала її подруга. За словами телеведучої, все відбулось надзвичайно швидко: перед їхньою машиною несподівано загальмувала вантажівка, а подруга не встигла вчасно відреагувати й відбулось зіткнення. Причиною аварійного гальмування вантажівки став чоловік на скутері, який раптово з'явився на дорозі.

Під час ДТП Соломія знаходилась на задньому сидінні та дуже забила голову. Медики «швидкої» відвезли подруг до лікарні: у Вітвіцької підозрювали струс мозку, а у її подруги пошкоджена нога. Телеведуча провела ніч у лікарні – їй зробили МРТ та призначили крапельницю. На світлинах, зроблених одразу після дорожньої пригоди, видно, що на лобі Соломії з'явилась величезна гуля. Лікар попередив, що згодом набряк та синці перейдуть під очі. Ведуча написала в Інстаграм, що це – дрібниці, головне, що вони з подругою, дякуючі Богові, залишились живими.

Колеги Вітвіцької, дізнавшись про аварію, дуже перелякались, а Святослав Гринчук запропонував замінити її у випуску новин. Соломія відмовилась: вранці її забрав з лікарні колишній чоловік, а вже о 14-00 вона провела випуск ТСН. Проте роботу над новими випусками проєкту «Вражаючі історії» довелось відкласти та відправитись до санаторію. Дізнавайтесь завдяки https://tv.meta.ua/ коли чекати нові передачі з Соломією Вітвіцькою.

 

Телеведуча показала страшенні синці після ДТП

На реабілітацію Соломія відправилась до закарпатського санаторію: там вона приймала цілющі ванни, пила мінеральну воду, дихала свіжим повітрям. Проте, вона не мала змоги дозволити собі довгу відпустку, й через кілька днів повернулась до роботи. Телеведуча на сторінці Інстаграм показала, які жахливі синці ще й досі залишились у неї на згадку про ДТП. Хтось з дописувачів навіть пожартував, порівнявши її з пандою.

Вона сповістила, що в цілому почуває себе добре: після аварії їй декілька разів робили сканування, які показали, що немає ніяких внутрішніх пошкоджень. У її подруги все не так добре – лікарі підозрюють перелом ноги. Стати до роботи Соломії заважали лише синці: на допомогу прийшли гримери телеканалу, які майстерно приховали всі наслідки аварії. Вітвіцька щиро подякувала візажистам за таке чудове перетворення.

26 липня 2021, 13:27 | Полтавщина | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.