Людмила Лузан завоювала «бронзу» на олімпіаді

Людмила Лузан завоювала «бронзу» на олімпіаді

Вихованка горішньоплавнівської школи веслування Людмила Лузан зранку порадувала українців, завоювавши олімпійську «бронзу» на дистанції 200 метрів у каное-спринті. Це просто неймовірно: перейти зі спортивної гімнастики у веслування і піднятися до вершин!

Лузан фінішувала третьою у дисципліні каное-одиночка на 200-метровій дистанції з результатом 47.034 секунди, обійшовши на 0.08 секунди польську спортсменку і чинну чемпіонку Європи Дороту Боровську.

Золоту медаль завоювала американка Невін Харрісон, другою прийшла до фінішу Лоренс Вінсент-Ляпонт з Канади.

«Здається, що я сплю - стільки років йшла до медалі. Дякую всім, хто підтримував, спасибі моїм тренерам. Це просто неймовірно, ми разом прийшли до цієї медалі, – сказала після нагородження спортсменка. – Я мріяла перемогти, але це мої перші Олімпійські ігри. Впевнена – на мене ще чекають золоті здобутки. Попереду моя коронна дистанція на 500 м у двійці. То ж не буду зупинятися та продовжу боротися разом з Анастасією Четверіковою. Присвячую нагороду мамі, вона мріяла, що я буду на Олімпіаді і візьму там медаль. Мамо, я це зробила!»

Незабаром дівчина веслуватиме в Токіо у каное-двійці разом із Анастасією Четверіковою на дистанції 500 метрів. Чекаємо з нетерпінням!


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.